Romero prepara els primers 100 dies de mandat començant en solitari

Primers 100 dies de mandat

El candidat a l’Alcaldia agraeix la confiança de la ciutadania per haver-lo fet guanyador i assegura que treballarà amb els altres partits en base als programes electorals

A pocs dies del ple d’elecció del nou Alcalde, el candidat a l’Alcaldia, FranCisco Romero, ha explicat que està molt il·lusionat de liderar la nova etapa i que ho farà des del diàleg i acord amb els nous grups municipals. Romero ha explicat que aquesta setmana, segueix amb les reunions on es fa una aproximació del programa electoral i també ja s’està plantejant la viabilitat econòmica dels diferents projectes presentats. Per Romero “comencem amb 8 regidors i regidores i seguirem treballant l’estabilitat en els diferents formats possibles, sempre des de la complicitat municipal i en base als programes electorals presentats”.

Romero, ha pogut constatar la disponibilitat dels grups a treballar en els temes municipals i posar en marxa el que la gent de Vilafranca ha demanat, per fer front als reptes que tenim. Romero, veu un nou mandat on “des del rigor i la humilitat, es treballarà l’acord amb els grups i la proximitat amb la gent”. El candidat a l’Alcaldia recorda, com es va comprometre en campanya, que vol fer una alcaldia de proximitat en tots els àmbits.

Pel que fa al model d’organització “seguim treballant la proposta de cartipàs i de funcionament de totes les àrees per, tant aviat com sigui possible, posar fil a l’agulla a les primeres mesures que seran protagonistes en els primers 100 dies”:

 • Visitar tots els barris amb l’equip tècnic i grup municipal, com a mínim 1
  vegada durant aquest període.
 • Convocar noves places al cos de la Policia Local i posar en marxa la policia de
  barri de proximitat.
 • Augmentar els serveis de neteja i preparar la unitat d’intervenció ràpida al
  carrer.
 • Posar en marxa els primers caixers automàtics als casals de la gent gran.
 • Preparar les ajudes per a la rehabilitació de locals comercials.
 • Liderar la reivindicació de la millora de la sanitat, l’educació i el transport.
 • Presentar el projecte de millora dels vestuaris de les instal·lacions esportives.
 • Proposar el projecte de la segona biblioteca.

FranCisco Romero ha remarcat que tots els passos es faran amb diàleg i acord amb la resta de grups, treballant l’estabilitat i avançant cap el que seran els principals acords del segon semestre, com són les ordenances i el pressupost.

El candidat a l’alcaldia de Vilafranca, FranCisco Romero, ha expressat amb la mateixa emoció i il·lusió de la nit electoral un profund agraïment a la confiança dels vilafranquins i vilafranquines per haver aconseguit un gran resultat. Romero ha desglossat el que van ser
els principals indicadors del resultat electoral:

 • Hem pujat més de 1000 vots i hem superat el 30% de vots.
 • S’ha guanyat clarament a 27 Meses sent la primera força, en algunes Meses hem fet rècord històric de percentatge, superant el 50% dels vots. De la resta de Meses, 17 Meses, en 10 de les 17, ens quedem a menys de 30 vots de la primera força.
 • Hem pujat a tots els barris de Vilafranca de manera transversal.

Comparteix la notícia

status

Connectat!

Si vols parlar amb mi, envia’m un whatsapp al 677 495 777