La proposta de continuació de Romero en renovació urbana i aparcaments

Romero aparcaments

Romero proposa continuar la renovació urbana de carrers i places a tots els barris, adequar els aparcaments de l’AV Europa i facilitar més pàrquings dissuasoris per a la ciutat.

L’alcaldable proposa la construcció d’un aparcament a la ronda de Mar per a 300 vehicles i recorda que ja s’està treballant en el pàrquing per a 200 vehicles al Molí d’en Rovira.

Romero vol continuar la renovació de tota la rambla de la Girada i de l’eix de connexió entre el Poble Nou i la Girada pel c/Tossa de Mar i l’AV Lluís Companys. També vol renovar els carrers perpendiculars a la rambla de la Girada com són els de l’Empordà i Terra Alta.

El candidat a l’alcaldia de Vilafranca, FranCisco Romero, ha assegurat que un dels eixos destacats del programa electoral per a la propera etapa, és continuar liderant en la renovació urbana a tots els barris de Vilafranca. Romero vol continuar millorant carrers, places i serveis de manera generalitzada i en concret obrint i millorant connexions entre barris.

Aquest dilluns, presentava a la Girada les propostes que, a petició dels veïns i veïnes, portarà a terme. En primer lloc ha explicat que continuarà la nova urbanització de tota la rambla de la Girada “renovarem fins a la ronda de Mar, tots els paviments aixecats pels arbres i la il·luminació” apuntava. Les obres es faran per fases i es mantindrà l’aspecte actual de la rambla i també la mobilitat. “Apostem per aquest enfoc d’urbanisme que està portant molts bons resultats i opinions per part dels veïns i veïnes” assegura el candidat. A aquesta renovació s’hi sumaran els carrers perpendiculars a la rambla, com són els carrers de l’Empordà o el de la Terra Alta “per tal de donar solució a temes que s’arrosseguen de fa temps”.

Més aparcaments

Pel que fa als eixos de connexió entre barris, Romero ha avançat que es continuarà millorant les voreres del c/Tossa de Mar i l’AV Lluís Companys per tal de “tenir enllestit un nou eix que connecta el Poble Nou i la Girada”. En el marc d’aquesta millora de mobilitat pels vilafranquins i vilafranquines, Romero ha destacat que vol fer l’adequació definitiva de tots els aparcaments situats a l’AV Europa i que es troben entre equipaments, com són el de l’arxiu, el dels Jutjats i el del Parquet.

Romero ha recordat que s’està ja treballant en el projecte de l’aparcament al Molí d’en Rovira, situat al c/Doctor Fleming, que comptarà amb 200 places i que ja compta amb el pressupost per a la seva construcció. També ha proposat a petició dels veïns i veïnes del barri, la creació d’un altre aparcament amb capacitat per a uns 300 vehicles a la Ronda de Mar, proper al Mercadona.

Comparteix la notícia

status

Connectat!

Si vols parlar amb mi, envia’m un whatsapp al 677 495 777