La 1a Ruta de la Força comença aquest dijous amb un recorregut on es parlarà d’espai públic, sostenibilitat i seguretat

Primera ruta de la força

“La força de Vilafranca” és un pla de treball per rebre i explicar propostes i conèixer la candidatura de FranCisco Romero

Amb l’objectiu de facilitar la recollida de propostes, Romero proposa una nova fase de proximitat i de contacte personal, on la ciutadania l’acompanyarà en 3 rutes, en les quals s’explicaran les primeres propostes pels propers anys, fent un recorregut per carrers, equipaments i espais estratègics pel futur de la ciutat amb la participació també de la nova candidatura.

Dijous, 23 de febrer a les 17h a la plaça del Carme, l’alcaldable, FranCisco Romero, i membres del seu equip, posen cita a tothom que vulgui conèixer els projectes que ja han començar a caminar i les propostes que plantegen per a la propera etapa. El format serà una passejada per Vilafranca, pels carrers, equipaments i projectes estratègics per a la ciutat.  

Després de la campanya dels cafès, on Romero ha portat a terme més de 150 trobades personals amb la ciutadania que li ha sol·licitat, continua el contacte amb la gent a través de les rutes.  

Aquests dies s’està fent una bustiada a Vilafranca perquè tothom rebi la informació per poder-se a puntar a les rutes. 

La 1a ruta tindrà lloc el 23 de febrer sota el títol de “Per renovar espais: més segurs i sostenibles” i s’hi exposaran les propostes pel que fa a seguretat i sostenibilitat. Se sortirà de la plaça del Carme, on Romero explicarà la renovació urbana que s’ha fet a través del programa d’Intervenció Integral, PIICC, i es passejarà pels carrers renovats del centre. Continuarà pel Vinseum, on es parlarà de la força d’aquest equipament renovat i ampliat com un important projecte transversal. La següent parada serà al c/ Pati del Gall, seu de l’actual Comissaria de la Policia Local, on s’abordarà el tema de la seguretat ciutadana i l’últim punt serà la plaça de l’Estació on el candidat explicarà les noves propostes que la gent ja ha fet amb l’objectiu de continuar la renovació urbana sostenible. 

 

La 2a Ruta tindrà lloc el 2 de març sota el títol “Per garantir la qualitat de vida” i serà la dedicada a la qualitat de vida a Vilafranca. Se sortirà del Claustre de Sant Francesc on s’explicarà la proposta de traslladar-hi l’Escola de Música i d’ampliar l’oferta formativa. Tenint en compte que al Claustre hi ha l’Oficina d’Habitatge es parlarà de les propostes per a garantir l’accés a l’habitatge per a tothom. També s’anunciaran les propostes per a defensar de la sanitat pública i la possibilitat de fer un Campus Universitari de la Salut, recordant l’antic Hospital i l’esperit amb el qual es va apostar per a fer-ne un de nou, fomentant la capitalitat sanitària de Vilafranca. Es continuarà cap a l’avinguda Catalunya on s’explicarà com serà la seva renovació integral. La següent parada serà el Centre de Formació Ocupacional – La Fassina on s’exposaran les propostes per a millorar l’ocupació. Finalment la ruta acabarà abordant el tema d’esport i els equipaments. 

 

La 3a Ruta tindrà lloc el 16 de març sota el títol “Per recuperar la força econòmica, comercial i cultural” i serà la dedicada a l’economia, el comerç i la cultura. Romero i el seu equip explicaran el nou eix comercial i econòmic que representa la recent renovació del c/del Comerç i del Centre Històric. Des del carrer Comerç s’anirà cap al carrer de La Parellada on es parlarà de com potenciar l’oferta comercial i fomentar el comerç de proximitat. Continuant cap a la renovada Casa de la Festa Major i la plaça de l’Oli, el candidat explicarà com incideix la renovació urbana amb la dinamització econòmica, cultural i comercial. Davant del Vinseum es parlarà de com aquest nou equipament ens ajudarà com a projecte transversal i de com podem impulsar l’oci relacionat amb la cultura del vi i l’oferta de lleure. 

 

Romero ha exposat que com a evolució de les trobades fetes fins ara, “comencem amb aquest Pla de Treball que segueix escoltant a la gent de Vilafranca i les entitats, a l’hora que es comparteixen les primeres propostes”.  El canal de whatsapp i la web continuen oberts perquè tothom qui vulgui es pugui posar en contacte amb el candidat que assegura voler “liderar amb força la nova etapa”.   

 

Les persones que vulguin participar i acompanyar Romero a les rutes ho poden fer apuntant-se al següent enllaç:

Comparteix la notícia

status

Connectat!

Si vols parlar amb mi, envia’m un whatsapp al 677 495 777