Gemma Romeu serà número 3 a la llista de FranCisco Romero a les eleccions municipals i responsable de les àrees d’Educació i Esports

Gemma Romeu - 3 de la candidatura

Romero proposa fer una biblioteca amb sala d’estudi i de lectura a la Nau municipal del c/del Comerç, amb una superfície de 650m2 i reforçar la Torras i Bages com a biblioteca Central amb el fons bibliogràfic.

La nova candidata, vol treballar les dues àrees que se li han encomanat de manera transversal i creant sinergies entre elles. Pel que fa a Esports, vol incentivar-ne la pràctica i reforçar la marca Vilafranca a través de l’esport. En Educació, treballarà per augmentar la qualitat educativa per a tots els alumnes sense excepcions, fent-la més inclusiva i plural.

El Candidat a l’alcaldia de l’Ajuntament de Vilafranca, FranCisco Romero, ha presentat aquest dilluns, la persona de la seva candidatura a les eleccions municipals que serà número 3 a la seva llista i responsable de les àrees d’Educació i d’Esports. La candidata és la vilafranquina, Gemma Romeu Creixell.

Gemma Romeu té 42 anys, és casada, té dos fills i és veïna del barri del Poble Nou. Romeu és una persona molt implicada en l’escola i a les diferents entitats esportives en les quals participen ella i la seva família. Ha format part de l’AFA de l’escola Cristòfor Mestre i
actualment en forma part del Consell Escolar. La candidata és diplomada en Màrketing i Comunicació i treballa en l’àmbit de la comunicació digital.

Romero ha manifestat la satisfacció de poder comptar amb una persona com la Gemma Romeu al seu equip i ha destacat que la candidata “coneix molt bé el món de l’esport des de diverses perspectives i és una amant de la seva pràctica. En educació, és una persona molt implicada i compromesa amb l’escola pública, el món educatiu en general i per a la inclusió. He pogut comprovar també que la Gemma és molt proactiva en la millora del seu barri i dels espais públics”.

Per la seva banda, Gemma Romeu ha manifestat sentir il·lusió “quan en FranCisco em va proposar entrar a la llista, vaig pensar que té sentit formar-hi part. Puc aportar les meves idees i experiències viscudes en el món de l’esport, les entitats i l’escola. És una manera d’implicar-me en la millora de la vila. Penso que la ciutadania en general s’hauria d’implicar a la política local”.

Escolta activa i treball transversal

Gemma Romeu té la intenció de treballar les dues regidories que se li han encomanat amb una visió transversal i amb la capacitat d’una escolta activa, inclusiva i plural. Romeu assegura que “les treballarem conjuntament perquè es poden crear moltes sinèrgies entre elles”. Romero assegura que li agrada aquesta visió de treball perquè “estic convençut que és així com sorgeixen els projectes més transformadors”. La candidata ha explicat que ara obrirà una etapa en la que es reunirà i anirà recollint el sentir i les necessitats de les entitats, escoles, mares i pares i ciutadans en general que vulguin compartir les seves propostes i suggeriments en aquestes àrees.

Educació: beques, talent i una 2a Biblioteca

L’alcaldable a l’Ajuntament de Vilafranca, FranCisco Romero i la nova candidata han volgut llençar ja algunes de les propostes destacades en aquesta àrea. En primer lloc han assenyalat la intenció de treballar colze a colze amb la comunitat educativa.

Amb l’objectiu que cap vilafranquí ni vilafranquina es quedi sense la possibilitat d’estudiar a causa de la seva situació socio-econòmica, Romero ha afirmat que es posarà a l’abast de totes les famílies un programa de beques inclusives, que servirà per a la formació en
general “cap infant, ni cap jove es quedarà sense poder accedir als estudis que vulgui per motius econòmics, això és una prioritat per a nosaltres” apuntava Romero.

Un altre de les prioritats que apunta el candidat és a la projecció del talent jove. En aquest sentit, continuant amb les beques, Romero proposa una línia anual de beques a l’excel·lència, per a joves amb talent en totes les disciplines. El candidat assegura que “volem oferir als joves que destaquen, la possibilitat que desenvolupin les seves habilitats i competències professionals i puguin aprofundir en el seu coneixement allà on tinguin l’oportunitat de fer-ho”.

Pel que fa a equipaments i com a projecte singular de l’àrea, Romero ha anunciat la intenció de descentralitzar els serveis de biblioteca i ampliar-la a tota Vilafranca.

En una primera fase, Romero proposa mantenir la biblioteca Torras i Bages que té 850m2, com a referència principal amb el fons bibliogràfic, amb la possibilitat d’ampliar-la a nivell de metres quadrats i de material disponible i fer-ne una de nova a la nau municipal del c/ del Comerç. Es tractaria de descentralitzar els serveis de sala d’estudi i de sala de lectura en 650 m2, amb equips informàtics que permetin consultar el fons bibliogràfic. Romero assegura que és “ideal sobretot pels estudiants universitaris tenir una gran sala d’estudi i lectura just davant de l’estació de Renfe, equipada amb tota la tecnologia d’última generació i amb els horaris d’obertura adaptats a les necessitats reals del jovent”. La nova biblioteca estaria ubicada en el nou eix econòmic i comercial del c/ Comerç, ocupant una planta de la Nau Municipal que disposa de 3.800m2, 1.400m2 de soterrani i 2.400m2 en planta baixa i primera.

Esports

En l’àrea d’esports, Gemma Romeu, ha afirmat que vol posar al dia totes les instal·lacions i equipaments esportius amb criteris de sostenibilitat i eficiència energètica, perquè s’hi pugui “practicar l’esport amb confortabilitat i amb les condicions òptimes”. Romeu assenyalava també que es proposa treballar per “incentivar la pràctica esportiva i reforçar la marca Vilafranca a través de l’esport”.

Comparteix la notícia

status

Connectat!

Si vols parlar amb mi, envia’m un whatsapp al 677 495 777