El carrer Sant Pere serà objecte de remodelació i d’ampliació de la zona comercial

Lourdes i Romero

El carrer Sant Pere serà objecte de remodelació i d’ampliació de la zona comercial a proposta de veïns i entitats incloent nous equipaments i nova activitat econòmica.

FranCisco Romero i Lourdes Sánchez, volen millorar aquesta connexió entre barris i el Centre recuperant-lo com un eix comercial i d’activitat econòmica i un itinerari escolar segur per arribar a la zona dels instituts. Proposen també delimitar-lo com a zona d’interès especial, fer-hi pisos per a joves i posar en marxa ajuts als lloguers comercials.

Lourdes Sánchez: “Cal recuperar la força que havia tingut, de manera que ampliem l’activitat comercial del mateix Centre. El carrer Sant Pere s’ha de rejovenir i hi ha d’haver diversitat. Poder rehabilitar el c/Sant Pere, es recuperar metres comercials, de convivència, d’habitatge, d’itineraris escolars segurs, en definitiva, és fer ciutat”.

La proposta de rehabilitació del c/Sant Pere inclou les següents accions:

– Rehabilitació del c/Sant Pere fins al c/Pere El Gran, incloent accessos com el Passatge Moliner i el c/ Sant Antoni.

– Rehabilitació de l’antic Hospital per convertir-lo en la nova seu de l’escola de Música amb nous espais per als creadors locals.

– Extensió del programa de rehabilitació d’habitatges, incloent els baixos de les finques amb possible ús de comerç o serveis.

– Posta en marxa del programa d’ajuts al lloguer amb l’objectiu de facilitar la instal·lació del comerç de proximitat.

– Finalitzar els habitatges per gent gran al c/ Vidal i ampliar els serveis per Gent Gran situats al mateix carrer.

– Entre el c/ Verdaguer i el c/ Sant Pere, utilitzar el programa de compra d’habitatges per posar en marxa nous habitatges per gent jove.

Comparteix la notícia

status

Connectat!

Si vols parlar amb mi, envia’m un whatsapp al 677 495 777