Propostes per Esports: Condicionar tots els pavellons, tancar els exteriors de la Gamba i d’hoquei i crear una oficina de suport a les entitats

Propostes d'esports

L’alcaldable, FranCisco Romero, i la candidata a la seva llista, Gemma Romeu, han presentat les seves propostes en matèria d’esport, després d’haver fet un intens treball de prospecció amb les entitats.  

Proposen també millorar el camp de futbol i la grada d’hoquei, condicionar el Pavelló Firal per millora les condicions de la pràctica esportiva, habilitar més zones esportives exteriors per a totes les edats i a tots els barris i fer un esport inclusiu i accessible a tothom. 

L’alcaldable a l’Ajuntament de Vilafranca, FranCisco Romero, i la candidata d’Esports, Gemma Romeu, han explicat les propostes que presenten al programa electoral en matèria esportiva.  

Romero ha destacat que totes les iniciatives que s’incorporen al programa, han sorgit de les reunions i trobades que està fent la candidata, Gemma Romeu “de moment ja són una dotzena de clubs i entitats als quals ha visitat fent trobades amb gairebé 40 persones vinculades a l’esport i continua amb el procés d’arribar a totes les entitats. La Gemma està fent una gran tasca, assabentant-se de la visió i les necessitats de totes elles de primera mà” 

 Romeu assegura que està fent una “escolta activa” i ha pogut observar que la majoria d’entitats coincideixen en alguns aspectes que cal millorar. En aquest sentit, la candidata els proposa un Pla Estratègic a 4 anys, en els quals es portaran a terme les actuacions que s’acordin com a prioritàries en aquesta legislatura. Pensant en planificar un futur a més llarg termini, es farà la redacció d’un Pla Local de l’Esport 

 En primer lloc proposa condicionar els pavellons esportius “millorant els vestuaris a tots els pavellons, els paviments de la pista i fer-los eficients energèticament”. Aquesta mesura també inclouria la rehabilitació i posada al dia del Pavelló Firal de manera que s’adapti millor per a la pràctica de l’esport. Gemma Romeu proposa també la millora del camp de futbol i de la grada d’hoquei i habilitar un gimnàs per a atletes i jugadors de les diferents entitats 

Pel que fa a noves construccions esportives, la candidata vol tancar el pavelló de la Gamba i l’exterior del pavelló d’Hoquei “així s’evitaran els problemes de condensació i s’hi podrà practicar esport tot l’any. També vol ampliar les zones esportives a tots els barris. En aquest sentit, la seva idea és “dissenyar amb els joves aquests nous espais esportius, de manera que puguem posar en comú les necessitats i preferències que tenen a l’hora de practicar esport als espais públics”.  També es planteja treballar de manera conjunta amb altres regidories el concepte de vellesa autònoma, amb  la implantació d’elements de parc saludable.  

Una demanda de les entitats que recull la candidata, és la de crear una oficina de suport a les entitats esportives, per tal de treballar amb elles d’una forma transversal. L’oficina  ajudaria en les tasques de gestió, formació de monitors de lleure i s’hi donaria suport psicològic.  

Sobre les demandes que ha pogut recollir pel Complex Aquàtic, també proposa la millora dels vestuaris i l’ampliació de la sala de musculació i en general atendre les demandes dels usuaris.  

Gemma Romeu, aposta per una Vilafranca que potenciï l’esport femení i que “faci de l’esport un element dinamitzador”. Per això assegura que cal habilitar una web que englobi totes les activitats esportives, que s’actualitzi setmanalment i en la qual s’hi pugui consultar la informació de totes les entitats esportives de la vila.  

Comparteix la notícia

status

Connectat!

Si vols parlar amb mi, envia’m un whatsapp al 677 495 777