FranCisco Romero compta amb 3 candidats que combinen experiència i joventut per a potenciar l’emprenedoria, l’economia i la innovació a la vila

Els 9, 10 i 11 de Romero

Leo Girón, Sergio Sánchez i Carlos Bladé candidats 9, 10 i 11 a la llista de Romero a les municipals 2023

Romero vol portar l’esperit del Concurs d’Innovació per a Joves “IdeaVilafranca” a la seva llista i incorpora dos joves vinculats al certamen

El Candidat a l’alcaldia de l’Ajuntament de Vilafranca, FranCisco Romero, ha donat a conèixer qui seran les persones que aniran al número 9, 10 i 11 de la seva llista a les eleccions municipals de 2023. Els candidats són Leo Girón, Sergio Sánchez i Carlos Bladé respectivament.

La candidata número 9, Leo Girón és Diplomada en Empresarials. Treballa des de fa més de 30 anys a la Mancomunitat Penedès Garraf en el Servei d’Iniciatives Econòmiques, donant suport a l’emprenedoria i forma part del comitè d’empresa.

El candidat número 10, Sergio Sánchez, és Llicenciat en ADE+Dret per la UAB i Màster en Màrketing Digital. Actualment, es dedica al seu negoci propi de disseny web, on treballa amb clients nacionals i internacionals. Ha estat l’impulsor del concurs d’innovació per a Joves “IdeaVilafranca” que desenvolupa l’Agrupació del PSC de Vilafranca.

El candidat número 11, Carlos Bladé és graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UNED i Postgrau en Gestió i Solució de Conflictes per la UOC, actualment s’està especialitzant en l’anàlisi econòmica. Es dedica a la consultoria en el desenvolupament socioeconòmic local. També està vinculat al concurs “IdeaVilafranca”, en la 1a edició com a guanyador del 2n premi i en la següent edició, com a part de l’organització i membre del jurat.

L’alcaldable, FranCisco Romero, ha subratllat la bona combinació que representa la joventut i l’experiència dels candidats, sobretot en el món de l’economia, l’emprenedoria i la innovació “tots ells àmbits que necessitem treballar i potenciar per tal d’oferir bones oportunitats al jovent i en general a l’emprenedoria i nous professionals, perquè puguin desenvolupar una carrera laboral exitosa a Vilafranca”.

Comptant amb els dos candidats vinculats al concurs, Romero ha manifestat la intenció de “continuar potenciant els valors que van inspirar l’IdeaVilafranca amb l’objectiu de construir una Vilafranca millor fent front als reptes globals des de la nostra ciutat i posant els joves al centre, fent-los actuar i premiant el seu talent i les ganes de participar”.

Pel que fa a la candidata, Leo Girón, Romero assegura que és “una gran coneixedora de la realitat socioeconòmica de la comarca, del món empresarial i de l’emprenedoria”.

Els candidats s’han mostrat entusiasmats de poder treballar per Vilafranca des de la llista. Leo Girón se sent “orgullosa de poder repetir a la llista de Romero i poder treballar en el seu projecte” i destaca del candidat “la valuosa experiència que aporta, sobradament demostrada, la capacitat de treball mantenint la il·lusió i el compromís de continuar treballant per Vilafranca, posant al centre i donant
veu als ciutadans”.

En Sergio Sánchez apunta que el projecte de Romero “és una oportunitat molt atractiva per implicar-se en política, doncs està totalment orientat al municipi, és un expert tecnològic i aposta fortament per la innovació i els joves”.

En aquesta mateixa línia, Carlos Bladé considera que Romero “aporta experiència i alhora ganes d’incorporar la perspectiva del jovent del
municipi, com ha demostrat amb l’IdeaVilafranca” i en destaca la seva disposició a dialogar amb tothom.

Comparteix la notícia

status

Connectat!

Si vols parlar amb mi, envia’m un whatsapp al 677 495 777