Els compromisos de Romero pels primers 100 dies de mandat

Compromís 100 dies

Millorar la seguretat ciutadana, la neteja i la proximitat amb els veïns i a posar en marxar serveis com els caixers automàtics per a la gent gran.

L’alcaldable assegura que també s’activaran les ajudes a la rehabilitació de locals comercials, la renovació dels vestuaris de les instal·lacions esportives i es presentarà el projecte de la segona biblioteca.

Romero liderarà una alcaldia reivindicativa que treballi per la millora de la sanitat, l’educació i el transport.

El candidat a l’alcaldia de Vilafranca, FranCisco Romero, ha apuntat avui en roda de premsa quines seran les prioritats i objectius a complir durant els primers 100 dies de mandat, en el cas de ser escollit alcalde de Vilafranca. Romero assegura que després de molts mesos de treball de proximitat amb les veïnes i veïns i entitats de Vilafranca, les propostes que s’han llençat a la ciutadania “són realistes i es poden portar a terme amb una alcaldia de proximitat. Tenim experiència de govern i sabem com portar a terme projectes importants per a Vilafranca”. Per això dona el seu compromís que treballarà amb l’equip de govern i tècnics municipals per a fer realitat en els primers 3 mesos de mandat:

  • Visitar tots els barris amb l’equip tècnic i grup municipal, com a mínim 1 vegada durant aquest període.
  • Convocar 3 noves places al cos de la Policia Local i posar en marxa la policia de
    barri de dia i de nit.
  • Augmentar els serveis de neteja i crear la unitat d’intervenció ràpida al carrer.
  • Instal·lar els primers caixers automàtics als casals de la gent gran.
  • Activar les ajudes per a la rehabilitació de locals comercials.
  • Liderar la reivindicació de la millora de la sanitat, l’educació i el transport.
  • Iniciar la renovació dels vestuaris de les instal·lacions esportives.
  • Presentar el projecte de la segona biblioteca al c/Comerç.

FranCisco Romero ha remarcat que té un equip molt preparat i que ja ha estat treballant les àrees de responsabilitat que els ha encomanat “presentar els candidats i les seves àrees de responsabilitat, els ha permès estar immersos, en contacte directe i ja treballant durant mesos per als projectes que proposem, de manera que la seva viabilitat està ja contrastada”.

Romero ha demanat la confiança i el suport “ara més que mai” a la ciutadania per tenir la major força possible per a poder gestionar, sense condicionants, les propostes que ha presentat i que estan pensades per a “multiplicar la força de Vilafranca i situar-la on volem, sent una ciutat referent a Catalunya sense que ningú es quedi enrere”.

Comparteix la notícia

status

Connectat!

Si vols parlar amb mi, envia’m un whatsapp al 677 495 777