Dissabte dia 8 d’octubre es va celebrar la 1a Festa del Voluntariat de Vilafranca  a les piscines exteriors “Isidre Prunés” del Complex Aquàtic amb la participació de més de 200 persones voluntàries de les 20 entitats participants.

La festa, promoguda per l’Oficina Municipal del Voluntariat i les entitats que treballen amb projectes de voluntariat, va ser un espai de trobada de voluntaris i voluntàries, en un acte de reconeixement de  persones que dediquen part del seu temps a realitzar activitats per la societat desinteressadament en entitats sense ànim de lucre (associacions, fundacions..) que han decidit comptar amb un programa de voluntariat.

Anar a la notícia Penedès TV

Va obrir l’acte representant el Govern de la Generalitat, Bernat Valls, Director General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i per part de l’Ajuntament de Vilafranca, el regidor de Participació Ciutadana i Voluntariat, Miquel Medialdea. El tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, va cloure els parlaments institucionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.