vilajuga.jpg

Un any més Vilafranca acollirà les Jornades Lúdiques del Penedès, Vilajuga, amb el lema “Jugàvem, juguem, jugarem”, amb l’organització de l’associació juvenil La Casa dels Estranys i de l’Oficina Tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca. Els dies 21 i 22 d’octubre el Pavelló Firal de Vilafranca Vilajuga oferirà un ampli ventall de jocs de taula, de rol, wargames, videojocs, jocs infantils i jocs esportius entre d’altres. L’únic requisit és jugar en grup.

Les jornades van ser presentades ahir a la tarda pel regidor socialista de Joventut, Miquel Medialdea, i representants de La Casa dels Estranys, explicant que Vilajuga és hereu de “Juguem!”, que es van realitzar durant vuit anys a Vilafranca, i van néixer amb el propòsit de donar a conèixer la gran varietat de jocs i oci existent, i desconegut a la vegada, al públic en general.

L’accés i la participació a Vilajuga és gratuïta i oberta a tot el públic. El recinte estarà obert els dos dies entre les 10,30 i les 22h.

Les jornades disposaran de diferents espais: l’Espai Explora (adreçat als més petits i a les famílies), l’Espai Juga (jocs de taula per a famílies, amics, grans petits, colles o parelles), l’Espai Imagina (jocs de rol) i Espai Mou-te (amb jocs on per jugar has de moure’t).

Les Jornades Vilajuga esperen arribar als 4.000 assistents en tot el cap de setmana. Cada any s’intenta obrir les jornades a nous sectors de població i fidelitzar aquells que hi assisteixen anualment. Les jornades comptaran amb la col.laboració de voluntaris vinguts d’arreu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.