Foto Presentació Vilajuga 2018-2

Un any més Vilafranca acollirà les Jornades Lúdiques del Penedès, Vilajuga, amb el lema “Jugàvem, juguem, jugarem”, amb l’organització de l’associació juvenil La Casa dels Estranys i de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca. Els dies 13 i 14 d’octubre el Pavelló Firal de Vilafranca Vilajuga oferirà un ampli ventall de jocs de taula, de rol, wargames, videojocs, jocs infantils i jocs esportius entre d’altres. L’únic requisit és jugar en grup.

Les jornades van ser presentades ahir a la tarda pel regidor socialista de Joventut, Miquel Medialdea, i representants de La Casa dels Estranys, explicant que Vilajuga és hereu de “Juguem!”, que es van realitzar durant vuit anys a Vilafranca, i van néixer amb el propòsit de donar a conèixer la gran varietat de jocs i oci existent, i desconegut a la vegada, al públic en general. “Des de la regidoria dede Joventut estem contents de presentar una nova edició de les Vilajuga, unes jornades ja consolidades al calendari festiu i d’activitats de la vila, amb 3.700 assistents en la darrera edició”, ha dit el regidor. Per Medialdea, és important “posar en valor la importància de la continuïtat de les jornades, ja que és un exemple més de la força de les entitats de Vilafranca, i sobretot, en aquest cas, pel fet de ser una entitat juvenil. L’edició d’enguany és un exemple per la consolidació d’un relleu de persones en l’organització d’aquestes jornades”.

L’accés i la participació a Vilajuga és gratuïta i oberta a tot el públic. El recinte estarà obert els dos dies entre les 10,30 i les 22h.

Les jornades disposaran de diferents espais: l’Espai Explora (adreçat als més petits i a les famílies), l’Espai Juga (jocs de taula per a famílies, amics, grans petits, colles o parelles), l’Espai Imagina (jocs de rol) i Espai Mou-te (amb jocs on per jugar has de moure’t).

Les Jornades Vilajuga va comptar l’any passat amb una participació d’uns 3.700 visitants, que va superar totes les expectatives i esperen arribar aquest any als 4.000 assistents en tot el cap de setmana. Cada any s’intenta obrir les jornades a nous sectors de població i fidelitzar aquells que hi assisteixen anualment. Les jornades comptaran amb la col.laboració de voluntaris vinguts d’arreu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.