IMG_0523

Entitats, voluntaris i voluntàries van ser homenatjats  individualment pels regidors Ramon Zaballa i Miquel Medialdea amb un record de la festa.

Malgrat la forta tempesta del dissabte 4 de novembre,dues-centes persones voluntàries de 23 entitats de diferents vessants, es van reunir per celebrar la II Festa del Voluntariat al saló del Casal. Organitzat per l’Oficina del Voluntariat juntament amb les entitats participants, és un acte de reconeixement i promoció del voluntariat a la Vila.

Aquest any en Xaxi i la Piruli, de Tànger animacions, van ser els encarregats de conduir la gala. Coneixen bé el món del voluntariat ja que amb l’ONG Somriures han voltat per Sudamèrica repartint rialles a nens i nenes.

El parlament de benvinguda va anar a càrrec del tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les persones i promoció social, Ramon Zaballa. Va explicar que la competència en matèria d’associacionisme i voluntariat és del Govern de la Generalitat i l’Ajuntament de Vilafranca vetlla pel reconeixement, la promoció i la protecció de l’associacionisme i voluntariat en diferents serveis com l’Oficina del Voluntariat.

Felisa Ocaña (Voluntariat x la llengua) i Rosa Vendrell (En veu Alta) van ser les lectores del manifest representatiu de les entitats i del voluntariat que en forma part. Jordina Biosca, representant de la associació Triskel, va oferir al públic assistent, un poema del escriptor i poeta basc Gabriel Aresti.

Entitats, voluntaris i voluntàries van ser homenatjats  individualment pels regidors Ramon Zaballa i Miquel Medialdea amb un record de la festa.

En acabar, el regidor de Participació i voluntariat, Miquel Medialdea, va cloure l’acte donant les gràcies a les persones assistents, a les entitats, a les persones usuàries de les entitats que van fer un petit detall per cada voluntària i voluntari i a tothom qui fa possible actes com aquest. Va valorar la importància d’accions com aquesta per reconèixer la tasca tan important del voluntariat per fer una societat més justa i solidària.

Notícia Festa del Voluntariat Penedès TV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.