RAMON ZABALLA 1R SECRETARI.jpg

Zaballa encapçala un equip que combina experiència i joventut.

Romero es concentrarà en les tasques a l’Ajuntament i en les seves responsabilitats a la Federació i a l’Executiva Nacional del PSC.

Després de tres legislatures, FranCisco Romero, passa el relleu de la 1r Secretaria del PSC de Vilafranca al fins ara Secretari d’Organització del partit i regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca, Ramon Zaballa. Romero ha estat en el càrrec des del 2004 en una etapa “que ha tingut períodes difícils pel PSC, tant a nivell general com local, en la què hem treballat per continuar sent el partit d’esquerres de referència a Vilafranca i amb experiència de govern i també hem lluitat per continuar tenint una militància cohesionada”.

Actualment Romero és Secretari d’Organització de la Federació Alt Penedès-Garraf, forma part de l’executiva Nacional del PSC i és 1r Tinent l’Alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca al capdavant de la regidoria de Planificació, Innovació i Acció Territorial i considera que ha arribat el moment de tancar la seva etapa com a 1r Secretari. La seva intenció és poder concentrar-se en aquests càrrecs, sobretot en la seva tasca municipal, per tal d’arribar amb força a les properes eleccions i “treure millors resultats electorals” un objectiu que veu amb optimisme ja que “les tendències negatives pel socialisme sembla que ja han passat el seu pitjor moment i tot apunta a una recuperació”.

 Així doncs durant l’assemblea celebrada aquest dissabte, dia 4 de març, Ramon Zaballa, ha estat elegit per unanimitat dels militants, 1r Secretari del PSC de Vilafranca, encapçalant un equip que combina experiència i joventut. Zaballa ha assegurat que prioritzarà el treball als barris “per tal de potenciar la presència al carrer i connectar amb tothom, sent proactius amb la societat” i també treballarà per arribar a més ciutadans, sobretot a les generacions més joves.  En el context actual, Ramon Zaballa vol fer un gir “cap al vermell i el verd; hem de mirar més cap a l’esquerra i l’ecologisme i treballar per la solució federal per a Catalunya”.

 

Ramon Zaballa és regidor del PSC a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès des del 2009.  Actualment és Tinent d’Alcalde de l’àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, és també regidor de Serveis Socials. Vicepresident de SERCOM,  de l’EPEL Institut Municipal de Formació i del Centre Sociosanitari Ricard Fortuny. President del Consell Municipal de Serveis Socials i vicepresident del Patronat de la Fundació Amàlia Soler. També és membre de l’Associació Ressò i des del 1983 i fins el 2015 ha estat director de l’escola Pau Boada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.