Pare, fill i

Vilafranquí

Qui sóc jo?

Si ets de Vilafranca, m’agradaria explicar-te què estic fent i què m’agradaria fer per millorar la vida dels vilafranquins i vilafranquines. Confio plenament en el potencial de la política municipal com a instrument per afrontar els reptes que tenim com a societat, treballo dia a dia des de l’Ajuntament per avançar i em presento com a candidat a l’alcaldia per fer del meu projecte una realitat.

Si ets de Vilafranca, m’agradaria explicar-te què estic fent i què m’agradaria fer per millorar la vida dels vilafranquins i vilafranquines. Confio plenament en el potencial de la política municipal com a instrument per afrontar els reptes que tenim com a societat, treballo dia a dia des de l’Ajuntament per avançar i em presento com a candidat a l’alcaldia per fer del meu projecte una realitat.

Si ets de Vilafranca, m’agradaria explicar-te què estic fent i què m’agradaria fer per millorar la vida dels vilafranquins i vilafranquines. Confio plenament en el potencial de la política municipal com a instrument per afrontar els reptes que tenim com a societat, treballo dia a dia des de l’Ajuntament per avançar i em presento com a candidat a l’alcaldia per fer del meu projecte una realitat.

Si ets de Vilafranca, m’agradaria explicar-te què estic fent i què m’agradaria fer per millorar la vida dels vilafranquins i vilafranquines. Confio plenament en el potencial de la política municipal com a instrument per afrontar els reptes que tenim com a societat, treballo dia a dia des de l’Ajuntament per avançar i em presento com a candidat a l’alcaldia per fer del meu projecte una realitat.

Què em mou?

valors

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar. Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar. Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.

Help

Social Media