El projecte ALTAVEUS està pensat per a implicar joves dels instituts (de 2n cicle d’ESO) i apoderar-los per tal que aquests esdevinguin altaveus per a la resta dels joves del centre, és a dir, dinamització de jove a jove. Els joves s’hi impliquen de manera voluntària i estan dinamitzats i coordinats per la dinamitzadora del PIDCES, mitjançant reunions quinzenals.

El regidor de joventut, Miquel Medialdea, comentava que aquesta iniciativa ja fa alguns anys que està en marxa, i enguany compta amb la participació de quatre centres. Els instituts Alt Penedès i Eugeni d’Ors, i les escoles Sant Josep i Sant Elies.

L’ojectiu del projecte es crear i cohesionar grups de joves, estables i actius, que siguin els interlocutors entre la resta de joves i el Servei de Joventut i les associacions d’estudiants, tot desenvolupant accions concretes d’Informació i Dinamització juvenil, per així arribar més i millor als joves dels centres educatius.

En aquest curs els diferents grups d’Altaveus han escollit fer divulgació en els seus centres  sobre sexualitat i la diversitat sexual. Aquesta divulgació sempre va acompanyada de l’assessorament professional corresponent.

Notícia PTV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.