img-20161018-wa0007

A la Federació Alt Penedès Garraf la candidatura de Núria Parlon ha obtingut 199 vots (60’5%) davant dels 128 suports (39%) obtinguts per Iceta.

El passat dissabte 15 d’octubre, els militants del PSC van escollir a través de primàries el Primer Secretari del PSC. Les primàries han estat disputades. A Catalunya, Miquel Iceta ha estat escollit Primer Secretari amb una diferència de 747 vots enfront la candidata Núria Parlon. Així els resultats a nivell general a Catalunya han estat del 54% dels vots per a Miquel Iceta i el 46% per a Núria Palon.

En clau territorial, però, la candidatura més votada a la Federació Alt Penedès-Garraf ha estat la de Núria Parlon, que ha obtingut 199 vots (60’5%) en les seus electorals del territori, respecte els 128 suports (39%) obtinguts per Miquel Iceta.

resultats

El 1r Secretari de la Federació Alt Penedès-Garraf, Juan Luis Ruiz, ha felicitat el Primer Secretari i ha assegurat que “cal tenir en compte que una bona part dels militants del partit han votat amb idea de canvi” i ha explicat que “la nova executiva que es conformi al Congrés del PSC haurà de tenir en compte aquesta realitat i impulsar mesures fermes de reconnexió, de reorganització i de posicionament polític per ampliar la base socialista a Catalunya”.

El 1r Secretari del PSC de Vilafranca i membre de l’executiva nacional del partit, Francisco Romero, considera que “cal impulsar canvis al PSC i és evident que la Núria Parlon encarna aquest esperit. Tenim molts reptes per afrontar, com la crisi institucional, econòmica, social i de representativitat, i per tant necessitem noves maneres de connectar millor amb la societat. Tota aquesta feina s’ha de continuar tirant endavant amb més força”.

Finalment, des de la Federació Alt Penedès-Garraf s’ha demanat al Primer Secretari que es “mantingui ferm en el no a la investidura de Rajoy i en el vot coherent amb aquesta posició dels diputats socialistes, consultant a la militància del PSC”.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.