miquelmedialdeaesoque

El passat dijous 14 de gener el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, amb el regidor Miquel Medialdea al capdavant, va engegar la campanya d’orientació educativa Després de l’ESO… què?, adreçada especialment als joves d’últim curs de la secundària, 4rt d’ESO, i les seves famílies.

Clica aquí per veure la notícia a Penedès TV

Clica aquí per a veure la notícia a La 7mana Canal Blau

La campanya consta de diverses activitats: xerrades concertades amb els centres d’ensenyament secundari per a l’alumnat de 4t d’ESO, una mostra educativa, tres xerrades d’informació i orientació educativa, obertes a tothom i en horari de vespre, i assessories personalitzades al SIAJ.
En total s’han concertat 20 xerrades amb diferents centres de la vila, aquestes s’estan realitzant al Servei de Joventut (c/ de la Fruita, 13), durant els matins, i estan programades fins al dia 9 de febrer. També s’han fet 3 xerrades obertes a tothom a l’Escorxador.

Per últim, es torna a oferir als joves estudiants de secundària la possibilitat de concertar un servei d’assessorament personalitzat, per tal de rebre orientació de manera individualitzada sobre les opcions en finalitzar la secundària. Les assessories es realitzaran a l’espai del SIAJ els dimarts i dimecres del mes de febrer i març, entre les 17h i les 20h. Els joves hi podran assistir individualment o acompanyats dels pares. Aquest servei està pensat per aquells estudiants que tenen dubtes sobre les diferents opcions l’ESO o bé per aquells que vulguin ampliar la informació de la qual disposen sobre l’opció escollida.
Les persones interessades hauran de demanar cita prèvia al SIAJ, per telèfon 93 892 20 20, per c/e a siaj@vilafranca.org o adreçar-s’hi en horari de tarda, els dilluns i dimecres de 17h a 20h; o en horari de matí, de dilluns a divendres d’11h a 14h. També es podrà sol·licitar a través del PIDCES, el Punt d’Informació als instituts, els dilluns a l’Institut Eugeni d’Ors, els dimarts a l’Institut Alt Penedès i els dimecres a l’Institut Milà i Fontanals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.