Fins al 14 de desembre, els joves de 14 a 30 anys poden votar el nom que tindrà el nou espai jove situat a l’antic mercat de La Pelegrina.

PSX_20181122_141800

Miquel Medialdea, regidor socialista de Joventut, va remarcar la importància de la participació en tot el procés de creació d’aquest nou espai jove.

Les votacions per triar el nom de l’equipament que es van iniciar la passada setmana, s’allargaran fins al 14 de desembre i són obertes a qualsevol persona que tingui entre 14 i 30 anys.

Hi ha quatre opcions que van sorgir de dues sessions de creativitat celebrades amb joves el 17 de maig i el 17 de juliol:

  1. Espai Jove La Nau,
  2. Espai Jove La Pelegrina,
  3. Espai Jove L’Eix i
  4. Espai Jove JoEnEx – Joves en Expansió.

El Pau i la Marina, dos dels joves que hi van participar, van explicar aquest dimarts en una roda de premsa al Servei de Joventut que les opcions van sorgir del debat entre els participants pensant en tot el que havia de transmetre el nom de l’equipament.

Per la seva banda,  Núria Albornà, responsable de l’equipament, va explicar que es pot votar presencialment i online. Hi ha 13 urnes dipositades als instituts i centres de secundària, sales d’estudi, Arsenal, La Fassina, al SIAJ i al propi espai per a joves. La votació on-line es pot fer des de la pàgina web del servei de Joventut.

El regidor de Joventut també va explicar que s’estan organitzant visites amb els centres educatius per tal que els joves coneguin l’equipament in situ. Allà s’hi ha muntat una exposició sobre el procés participatiu que ha embolcallat des del principi la creació de l’espai, buscant que els i les joves es sentin implicats en la creació i en la imminent posada en marxa de l’equipament.

Notícia La Fura

Notícia PTV

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.