nauvirtual2

Durant aquests dies de confinament amb motiu de la pandèmia del Coronavirus-COVID19, l’Espai Jove La Nau ha estat treballant intensament per posar en marxa el nou espai virtual de la Nau i seguir en contacte amb els i les joves, i poder-los oferir una nova programació d’activitats on-line#LaNauVirtual ha convertit part de les activitats que s’hi estaven realitzant abans del confinament en un format en línia per tal que els i les joves puguin seguir les activitats des de casa. Aquest és el cas, per exemple, del curs d’Iniciació a la Llengua de Signes o el Club de lectura i escriptura, que seguiran les sessions de manera telemàtica i així es donarà continuïtat al que va quedar interromput amb el tancament de l’espai jove.

També s’oferiran recursos per passar de manera més entretinguda el temps de lleure des de casa durant el confinament. Algunes de les propostes previstes són: torneigs de videojocs en línia, tutorials de cuina o manualitats amb materials reciclats, recomanacions de llibres, exposició virtual de fotografies, directes a l’Instagram a càrrec de joves artistes, etc.

#LaNauVirtual fa una crida a totes les i els joves que vulguin donar a conèixer les seves habilitats o que vulguin compartir amb altres joves els seus interessos, perquè contactin amb l’espai jove per incorporar-ho dins de la programació (6369354 66-lanau@vilafranca.org).

El regidor socialista de Joventut, Miquel Medialdea, ha destacat que “davant d’aquest temps d’incertesa s’ha volgut entomar l’oportunitat de dotar d’una identitat virtual a l’Espai Jove la Nau” i d’aquí neix el projecte #LaNauVirtual que es presenta. L’Espai Jove acabava tot just, aquest passat mes de febrer, de celebrar el seu primer aniversari i per això s’oferirà també una visita virtual a l’equipament i el recull d’imatges del seu primer any de funcionament.

Les activitats de #LaNauVirtual estaran obertes a tothom i es realitzaran a través d’Instagram. Posteriorment, els diferents vídeos quedaran recollits al canal de YouTube. Es recomana anar seguint les diferents xarxes socials de Joventut Vilafranca per estar al dia de la programació.

El principal objectiu de #LaNauVirtual continua sent promoure i incentivar la creació i l’activitat juvenil, mitjançant una oferta d’activitats adaptada en aquest cas als canals telemàtics. Un cop finalitzi l’estat d’alarma i l’equipament torni a obrir portes, #LaNauVirtual complementarà els serveis presencials que s’ofereixin a l’equipament.

Miquel Medialdea ha volgut agrair als joves que es quedin a casa perquè “el Coronavirus afecta totes les edats, també els joves” i ha recordat les paraules del director general de l’OMS en el sentit que, encara que els joves no es posin malalt, “les decisions que prenguin poden ser la vida o la mort per algú altre”.

Tota la informació i les novetats també es podran anar consultant al web joventut.vilafranca.cat. I s’anima als i a les joves amb ganes de participar-hi que hi contactin directament mitjançant el Whatsapp al 636 93 54 66, o a través de lanau@vilafranca.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.