aavvclotesCelina Guijo (segona per la dreta) durant l’acte de reconeixement als barris que es va portar a terme el passat Nadal.

El PSC de Vilafranca està de dol per la pèrdua de la nostra companya Celina Guiijo, que ha mort aquest dilluns. La seva és una família de fortes conviccions socialistes que ella va poder aplicar durant la trajectòria a l’Ajuntament de Vilafranca i en la seva implicació amb les entitats, sobretot en la tasca feta als barris i la seva vinculació amb les Clotes, d’on era veïna.

La Celina va ser regidora socialista durant quatre mandats municipals. Va prendre possessió per primer cop el 30 de juny de l’any 1987 i va ser regidora ininterrompudament fins al 13 de juny de 2003. En total va destinar 16 anys al servei dels vilafranquins, al costat de l’alcalde socialista, Joan Aguado.

Durant els seus anys a l’Ajuntament, va ser membre de la Comissió Municipal de Govern i tinent d’alcalde i en els darrers anys d’exercici fou la primera tinent d’alcalde. Va ser regidora Coordinadora de l’Àrea de Benestar Social i regidora Coordinadora de l’Àrea de Serveis Ciutadans.

En nom dels companys socialistes, el portaveu i tinent d’alcalde, FranCisco Romero, que també va compartir govern municipal amb la Celina, ha volgut expressar el seu més sentit condol recordant “la seva gran perseverança, la seva fortalesa i coherència. La Celina ha estat una persona lluitadora, valenta i gran defensora dels drets de les persones, sincera i noble. Unes qualitats que la van portar a comprometre’s intensament amb els serveis públics i els drets socials”.

La Celina Guijo també ha estat esposa i mare de companys socialistes, concretament el seu fill, Miquel Medialdea, és  regidor actual  de govern en representació socialista, al capdavant de Joventut i Participació i el seu marit, Manuel Medialdea, és el president de l’Associació Ressò.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.