La visita responia al seguiment del projecte de cooperació que l’Ajuntament de Vilafranca està desenvolupant, anomenat “Suport a les polítiques locals de dinamització del teixit productiu a Chefchaouen–Marroc”.

chefchaouen

La regidora de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca, Montse Arroyo, va ser la setmana passada a la ciutat marroquina de Chefchaouen amb motiu del seguiment del projecte de cooperació que l’Ajuntament de Vilafranca està desenvolupant anomenat “Suport a les polítiques locals de dinamització del teixit productiu a Chefchaouen–Marroc” amb la Comuna Urbana de Chefchaouen. Aquest projecte es desenvolupa en el marc de la Plataforma de Cooperació entre municipis de la Província de Barcelona i de la regió marroquina de Tànger–Tetuan impulsada per la Diputació de Barcelona i l’entitat CMRD (Centre Marocain de Recherche et Développement).

També van tenir lloc reunions polítiques i tècniques amb l’alcalde de Chefchaouen i el director del Centre de Dinamirzació de Teixit empresarial (CDTE). També es van visitar les cooperatives artesanes que promouen dones de la ciutat marroquina.

Aprofitant la visita es van repartir uns certificat a tots i totes les participants a la formació dins del marc del projecte de cooperatives artesanes, la regidora també es va reunir amb l’associació d’Artesans, creada fruit del treball que s’ha portat fent amb el CDTE on en van transmetre les seves principals inquietuds.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.