El PSC de Vilafranca ha celebrat el Nadal amb un reconeixement als companys que han estat treballant amb els valors socialistes des dels barris, molts d’ells en actiu, organitzant i col·laborant a les primeres associacions veïnals des del primer ajuntament democràtic.

Han estat molts vilafranquins, militants, simpatitzants o persones a títol individual que han lluitat per la transformació dels seus barris, dins dels valors socialistes, per fer una societat més justa i amb menys desigualtats i han contribuït amb la seva dedicació a la Vilafranca que coneixem avui.

L’acte ha estat conduït pel 1r Secretari del PSC, FranCisco Romero, els regidors de l’Ajuntament de Vilafranca, Miquel Medialdea, Montse Arroyo i Ramon Zaballa i s’ha comptat amb la presència dels tres exalcaldes socialistes de la vila, Fèlix Sogas, Joan Aguado i Marcel Esteve.

Aprofitant la figura dels alcaldes, FranCisco Romero, recordava les actuacions claus per Vilafranca des del 1979, any del primer ajuntament democràtic, com la transformació del barri de Sant Julià durant l’època d’en Fèlix Sogas, la consolidació d’uns serveis de qualitat amb Joan Aguado i el repte de la cobertura de la via durant el mandat d’en Marcel Esteve.

Finalment també es va voler fer un reconeixement especial a la tasca de persones que han treballat amb una visió global de la ciutat, com el regidor Joan Pareta i altres que formen part dels equips professionals de l’Ajuntament, com en Rafa Cabezas “que dins la seva feina fan un punt addicional de compromís amb Vilafranca i pots trobar en qualsevol moment la seva disponibilitat”.

Notícia Penedès TV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.