El regidor socialista de Joventut, Miquel Medialdea, ha presentat a l’Espai Jove La Nau la programació de la 4a edició de les Escenes Fresques, un cicle d’estiu d’espectacles de petit format, que tenen lloc al pati de l’equipament juvenil de Vilafranca, els dimecres a partir de les 19.30h. El regidor ha explicat que la iniciativa “combina el jove talent local amb artistes ja consagrats a nivell nacional. Volem donar l’oportunitat als artistes locals perquè es mostrin al públic d’aquí al costat de gent amb una certa trajectòria”.

El cicle tindrà lloc els dies 6, 13, 20 i 27 de juliol i 3 d’agost.

El dia 6 de juliol s’iniciarà amb un concert acústic amb Gabriel Kazz (folk pop) i el grup local de versions Koren.

El 13 de juliol serà el torn de les arts urbanes amb Izaskun (ball urbà), La Queency (música urbana) i Col·lectiu El Pecado (graffiti).

El 20 de juliol serà una jornada de relats eròtics amb i vins amb l’espectacle Plaers del viure amb Sílvia Siles, actriu i escriptora, i Montse Catasús, enòloga.

El dia 27 de juliol tocarà el torn a la música alternativa de Jade, compositor vilafranquí de música electrònica, i Maio, cantautora no normativa.

Finalment, el 3 d’agost clourà el cicle la dansa amb People, de la Cia. de Dansa Moviment Sísmic i el teatre breu amb Babar, Big Band i La Píndola.

Tots els artistes locals assistents a la presentació de la programació van mostrar-se molt il·lusionats de poder participar en el cicle i de tenir les portes obertes de La Nau que se sentien “com a casa nostra”.

El regidor Medialdea va refermar l’aposta per acostar la cultura als joves de forma gratuïta  i recordava que, tot i que no és imprescindible, és millor apuntar-se als espectacles  através de la web joventut.vilafranca.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.