fromeroanimals20190516_174543

El candidat socialista a l’alcaldia de Vilafranca, FranCisco Romero, ha assegurat que l’ajuntament ha de tenir un paper potenciador de les entitats i el món associatiu de Vilafranca i que per tant “seran una prioritat en l’acció municipal”. Romero apuntava al destacat món associatiu de la vila, que és molt actiu i que en molts casos van per davant en les seves activitats, propostes i projectes.

Com a exemple de la salut i compromís d’aquestes entitats ha posat les associacions que vetllen pels animals “que han estat les impulsores de tirar endavant la nova ordenança de tinença d’animals”. En aquest sentit i per mostrar el seu compromís i suport a aquestes entitats, Romero es compromet a fer un Pla transversal per a la tinença responsable, perquè “implicarà una visió transversal de la ciutat, en com hem de pensar els espais públics perquè hi convisquin els animals, la tasca educativa i pedagògica en els més joves i la responsabilitat que significa tenir un animal a casa”.

A nivell general, FranCisco Romero, vol intensificar les campanyes d’esterilització i contra els abandonaments i “facilitar els projectes que les entitats prioritzin comptant amb elles en aquest camí, ja que molts cops les entitats arriben on l’ajuntament no arriba”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.