El capítol d’inversions supera els 7 milions d’euros, destacant els serveis directes d’atenció a les persones i la millora de la via pública

El tinent d’Alcalde d’Acció Territorial i Serveis Urbans, Franscisco Romero, ha presentat en audiència pública la proposta de pressupost que es portarà a aprovació en la propera sessió de Ple. L’acte d’audiència pública s’ha fet aquest dimarts al vespre, al Saló de Sessions de l’Ajuntament vilafranquí. La proposta de pressupost consolidat s’incrementa fins als 56.238.460€, dels quals 48.168.499€ corresponen al pressupost de l’Ajuntament pròpiament i la resta correspon a d’altres ens municipals (Aigües de Vilafranca, Institut Municipal de Formació, Serveis de Comunicació SL, Fundació Vinseum i Fundació Festa Major).

Des de l’equip de govern s’assenyala com a objectiu per als pressupostos de 2020 la voluntat de garantir els serveis públics municipals, alhora que s’inicien accions d‘inversió pública: “assegurem la igualtat d’oportunitats per a tota la ciutadania, i es va recuperant també l’índex d’inversió pública previ a la crisi”, indicava Francisco Romero.

L’equip de govern va assenyalar les prioritats que proposen en el projecte de pressupost, destacant la millora de la via pública, les accions de sostenibilitat i la promoció de la formació de qualitat.

Prioritats del pressupost de 2020

A l’audiència pública també es van destacar les principals inversions, amb un capítol de 7,3MEUR, als quals se sumarien els 2,5MEUR de superàvit previstos en el pressupost d’aquest any.

Les principals inversions amb partida pressupostària (7.373.324€):

Inversions amb partides de romanent (2.500.000 €, previsió):

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.