L’Alberg municipal de Joventut de Vilafranca estrena un nou servei per posicionar l’equipament en el sector del cicloturisme. Es tracta de Bed&Bike, una aposta per convertir l’alberg vilafranquí en punt de trobada i centre de serveis per al col·lectiu ciclista. El regidor socialista de Joventut, Miquel Medialdea, definia el nou servei com a molt interessant ja que “se’n podrà gaudir amb o sense allotjament. Al Penedès es poden fer moltes rutes per l’entorn rural i pel medi natural, per cellers i per l’entorn urbà. El cicloturisme va en alça i el que fem és oferir un conjunt de serveis i espais a disposició d’aquest col·lectiu. És un servei molt interesant per a colles de ciclistes, famílies, grups…”. Bed&Bike vol ser un punt un punt de trobada, d’informació i de sortida per a les més de 20 rutes ja recollides a la web de l’alberg per gaudir del Penedès en bicicleta, a banda d’oferir serveis específics pels ciclistes amb o sense allotjament. Si els ciclistes volent també allotjar-se a l’alberg, podran guardar les bicicletes a la mateixa habitació on pernoctin.

Així s’oferiran un conjunt de serveis de dia, dels quals es podrà gaudir encara que no es pernocti a l’alberg: aparcament, punt d’informació, custòdia de bicis, consigna, càrrega de bateries, rentat de bicis, autoreparació de bicis, vestidor i farmaciola (mitjançant un forfait al preu de 3 €). Altres serveis no inclosos en el forfait però que es poden contractar són bugaderia, lloguer de tovalloles, migdiada, begudes, esmorzars, àpats, pícnics (alguns dels quals han de ser amb reserva prèvia). D’aquest servei se’n podrà gaudir de març a octubre, els dissabtes, diumenge i festius, de 8 a 15h.

Pel que fa als serveis amb allotjament estan disponibles tot l’any i podran incloure la resta de serveis descrits anteriorment.

El regidor Miquel Medialdea englobava aquest nou servei de l’alberg en l’estratègia Penedès 360º que impulsa Penedès Turisme i que es presentarà properament per fomentar les rutes en bici pel territori. “Oferirem un servei complet envers els ciclistes. És un punt de partida per crear xarxa i sinergies amb el sector”, deia.

L’Alberg Municipal de Joventut de Vilafranca disposa de 10 habitacions, amb un total de 60 places.

Tota la informació es podrà trobar al web alberg.vilafranca.cat/bed-bike-vilafranca

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.