alberg

El passat dijous, 25 d’octubre, va tenir lloc a l’Alberg Municipal de Joventut un acte de portes obertes dirigit a les associacions de Vilafranca. Una quinzena d’entitats van participar en aquesta activitat informativa, que va comptar amb la presència del regidor socialista de Joventut, Miquel Medialdea.

L’activitat tenia com a objectiu donar a conèixer l’alberg a grups i col·lectius locals, com els primers potencials usuaris. Així mateix, l’acte va servir per informar les persones assistents de la nova etapa engegada en la gestió de l’alberg des que el passat mes de març se n’ha fet càrrec la regidoria de Joventut.

Durant l’acte es va fer una visita a les instal·lacions i es va informar de les possibilitats d’ús que ofereix l’alberg, les principals novetats introduïdes recentment a través del nou projecte de dinamització, com ara l’agilització de les reserves, els esmorzars, les màquines de begudes, cafès i snacks, les millores a les dutxes o la possibilitat de pagament amb targeta.

També es van presentar les novetats previstes per 2019, com l’adhesió de l’alberg a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT), la divisió dels espais de recepció i menjador o el servei d’alimentació. D’altra banda, es va transmetre la intenció de desplegar progressivament packs d’activitats per a totes les edats que permetin la realització d’estades esportives, culturals, enoturístiques i de descoberta de l’entorn natural.

Els representants de les entitats es van mostrar interessats, aprofitant  l’oportunitat per preguntar i fer propostes sobre el funcionament de l’alberg i les novetats presentades.

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, es va mostrar confiat que amb la nova gestió es podrà donar un bon impuls a l’ús turístic de la instal·lació i va convidar les entitats a jugar el paper de promotores i prescriptores de les estades de grups a l’alberg. Medialdea també va informar que s’està treballant en un pla de comercialització per augmentar significativament l’ús de l’equipament.

L’acte va acabar amb un pica-pica al jardí de l’alberg, amenitzat pel DJ vilafranquí Enric Tomàs.

Enllaç Penedès TV

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.