El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD) ha fet una crida als ajuntaments adherits perquè facin aportacions. L’Ajuntament de Vilafranca, en el marc de la regidoria de Solidaritat i Cooperació, ha respost a la crida i ha signat el compromís de destinar 4.000 euros al projecte 3699. SUPORT A LA POBLACIÓ VÍCTIMA DEL CONFLICTE ARMAT A UCRAÏNA.

Des del món local es vol contribuir a facilitar una resposta humanitària eficaç, àmplia i oportuna a les zones afectades. En un context de patiment extrem de la població civil, és fa necessari atendre les necessitats humanitàries agudes de les víctimes del conflicte armat a Ucraïna.

La regidora de Solidaritat i Cooperació, Montse Arroyo, destaca la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca amb el Fons Català “en les diverses campanyes d’emergència i el compromís de suport a Ucraïna i la seva comunitat així com el rebuig  a la guerra”Arroyo ha recordat també que tothom pot fer aportacions econòmiques a títol individual a les campanyes que les diverses ONG que estan treballant sobre el terreny en suport a les persones refugiades d’Ucraïna. Es pot fer la consulta en l’enllaç següent:

https://solidaritaticooperacio.vilafranca.cat/noticies/ajudarefugiatsucraina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.