Romero: “El PIICC persegueix un desenvolupament urbà sostenible i integrat, que vol reforçar el Centre com a generador d’activitat de serveis i de petites i mitjanes empreses (PIME) en base a connectar-lo amb els diferents barris i sobretot amb el c/ Comerç i l’eix de la via. Volem crear un hàbitat urbà compacte, cohesiu i divers”.

El tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Territorial i Serveis Urbans, Francisco Romero, ha presentat avui la nova imatge del Pla d’Intervenció Integral del Centre i del carrer Comerç PIICC que es concreta en un logotip que a partir d’ara identificarà totes les actuacions que se’n derivin.

Romero ha recordat que aquest projecte és fruit d’un treball col·laboratiu de diferents serveis municipals com Comunicació, els joves contractats pel programa A Punt del mateix PIIC, i els tècnics de l’Àrea d’Acció Territorial. El logo inclou les sigles PIIC amb diferents colors corresponents a diferents Objectius de Desenvolupament Sostenible ODS amb valors com la sostenibilitat i el medi ambient, la innovació o la lluita contra les desigualtats. Pel tinent d’alcalde, “el PIICC persegueix un desenvolupament urbà sostenible i integrat, que vol reforçar el Centre com a generador d’activitat de serveis i de petites i mitjanes empreses (PIME) en base a connectar-lo amb els diferents barris i sobretot amb el c/ Comerç i l’eix de la via. Volem crear un hàbitat urbà compacte, cohesiu i divers”.

Els objectius del PIICC són aconseguir una Vilafranca

Francisco Romero ha recordat que el PIICC abasta una inversió de poc més de 9 MEUR (8 MEUR + 1 MEUR d’inversió d’Aigües de Vilafranca en renovació de clavegueram). “És com una llei de barris, però per a tot Vilafranca”, ha afirmat. 2,4 MEUR seran per al projecte d’urbanització del c/ Comerç i 4,5 MEUR més seran per a diversos projectes de renovació urbana (c/ Carme, Lluna, Banys, Sant Julià, General Prim, Tossa de Mar, Germanor i rbla. Girada), la creació de 12 allotjaments socials al c/ Vidal, la instal.lació de plaques fotovoltaiques als edificis de l’Ateneu Municipal, la Fassina, l’escola Pau Boada i el VINSEUM, o la instal.lació de 602 nous punts led.El regidor ha desvetllat que les primeres actuacions que es materialitzaran seran la renovació del clavegueram i d’abastament d’aigua als c/ Carme i Lluna aquest estiu aprofitant les vacances en un espai amb alta concentració de centres escolars, així com l’inici d’obres cap al mes de setembre de la urbanització del carrer Comerç per les quals ja s’han presentat 21 empreses disposades a executar-les.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.