La nova escenotècnia de la sala de creació permetrà oferir un espai de promoció de la creació juvenil i programar les accions de joves artistes emergents

El regidor, Miquel Medialdea i l’artista Marc Sánchez Jade

L’espai jove La Nau presenta una nova programació àmplia i segura, que va des d’activitats lúdiques i educatives per als més joves, fins a activitats formatives professionalitzadores i de qualitat per al públic jove. Aquesta tardor també s’inicia de manera regular i estable a la sala de creació de l’equipament. 

El regidor socialista de Joventut, Miquel Medialdea, ha presentat avui la nova programació trimestral, destacant la tornada de presencialitat a totes les activitats i la nova escenotècnia de la sala de creació, que permetrà a més d’oferir un espai de promoció de la creació juvenil, preveu programar les accions de joves artistes emergents, “estem molt contents que els joves creadors usuaris de La Nau també puguin programar les seves creacions en aquest mateix espai”.

A la presentació també hi ha assistit Marc Sánchez, Jade, que el proper 16 d’octubre obrirà el cicle Cooltura amb una proposta de música electrònica i que assenyalava la importància de disposar d’aquesta espai: “al final ens donen una empenta necessària. Costava molt trobar un espai on assajar, on reunir-nos i on poder tocar. Animo tots els joves creadors a venir a La Nau”. 

Una vintena d’activitats formatives i diferents propostes de lleure i cultura 
La programació de tardor, i que tindrà continuïtat el 2022, incorpora de manera transversal la perspectiva de gènere en totes les activitats i girarà al voltant d’aquests tres eixos: el benestar personal, el futur incert, i el lleure i cultura.
Per a adolescents de 13 a 17 anys, s’hi ha programat sis activitats formatives i una cartell de propostes de lleure els divendres a la tarda a través dels Happy Fridays.
I per a joves de 16 a 30 anys la programació ofereix un total de quinze activitats formatives i temàtiques i les propostes culturals de periodicitat mensual de La Nau de Cooltura.

Inscripcions
La programació de La Nau es pot consultar al web https://joventut.vilafranca.cat, on també es poden formalitzar les inscripcions. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció, que tindrà caràcter previ. La confirmació de plaça es rebrà posteriorment des de La Nau.

Serà necessari reservar plaça per assistir als actes. Es podran treure invitacions per assistir en grup o de manera individual, de manera que les ubicacions estaran prèviament assignades i no es podran canviar durant l’acte. La mascareta serà obligatòria en totes les activitats i quan s’accedeixi a l’espai jove s’haurà de passar pel punt de desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic.

Les persones admeses menors d’edat hauran d’enviar per correu electrònic l’autorització dels pares i/o tutors legals i la declaració responsable signada per la família. 

Més informació a les xarxes socials de Joventut Vilafranca. Podeu contactar també amb La Nau per correu electrònic a lanau@vilafranca.org o whatsapp al 636 93 54 66. 
Horari de l’espai jove La Nau: De dilluns a divendres, de 17 a 21h i dissabtes de 10 a 14h. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.