L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha estat convidat a participar a l’Àgora d’Urbanisme 2021, que organitzen anualment l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC), el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya (DTES), per tal d’exposar la modificació del POUM de l’àmbit del carrer Comerç en el bloc “Transformacions urbanes en ciutats mitjanes”. L’acte va tenir lloc a la seu del COAC a Barcelona.

La iniciativa municipal en l’àmbit del carrer Comerç va ser seleccionada com a bona pràctica en l’àmbit de la planificació urbanística i va rebre molt bona acollida i comentaris del públic assistent. L’exposició de la modificació el POUM va anar a càrrec de la cap de Serveis Urbanístics, Marta Martínez, de la Cap de Planejament i Habitatge, Eugènia Martínez, i des d’un punt de vista més política a càrrec del regidor d’Urbanisme, Francisco Romero.

La visió municipal per al projecte del c/ Comerç passa per 2 components: resoldre la part de planejament per facilitar el desenvolupament del sector i el component d’injectar a través del Pla d’Intervenció Integral al Centre i el Carrer Comerç-PIICC (piicc.vilafranca.cat) una inversió concreta que acompanyi el planejament i que serveixi per posar en valor aquest àmbit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.