VoluntarisFM (2).jpg

Els Administradors de la Festa Major 2018, en col·laboració amb l’Oficina del Voluntariat de l’Ajuntament de Vilafranca i la plataforma Minuts, impulsen un programa de crides de voluntariat, adreçat a totes les persones interessades a col·laborar amb la Festa Major. El primer dels actes per al que obren la col·laboració de voluntariat serà la propera celebració de la Cursa de Sant Fèlix, el diumenge 10 de juny. En nom dels Administradors, Lídia Blasco ha explicat que l’objectiu d’aquesta col·laboració és que “totes les persones de la vila que se sentin seva la Festa Major, hi puguin participar”.

Per ser voluntari només cal “ser major d’edat i tenir ganes de participar activament donant suport al funcionament dels diferents actes que tindran lloc a la Festa Major”. Les persones interessades poden oferir-se a través de la plataforma www.minuts.cat/vilafranca o presencialment a l’Oficina del Voluntariat (c/Santa Maria, 2 – 1er pis. Amb cita prèvia). Els voluntaris podran bescanviar les hores de col·laboració per activitats culturals, formació, serveis i experiències.

La primera activitat de Festa Major oberta a la col·laboració de voluntaris és la propera convocatòria de la Cursa de Sant Fèlix, el diumenge 10 de juny. A través del web i l’app de Minuts s’anirà informant d’altres actes de Festa Major oberts al programa de voluntariat. El regidor de Participació i Voluntariat de l’Ajuntament de Vilafranca, Miquel Medialdea, ha agraït als Administradors que “hagin confiat en l’Oficina del Voluntariat per donar-los suport per trobar els voluntaris que necessiten, que són molts” i va considerar que pot complementar molt bé les necessitats de la Festa Major en aquest àmbit, contribuint a la captació de nous voluntaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.