El regidor socialista de JoventutMiquel Medialdea, han presentat el projecte del nou Carnet Jove de Vilafranca del Penedès, que es posarà en marxa a l’octubre. L’objectiu del Carnet Jove d’àmbit local és oferir una bona diversitat d’avantatges de qualitat i proximitat per al jovent de Vilafranca del Penedès i potenciar-ne l’ús en el seu dia a dia. Sobretot, es pretén que els i les joves puguin utilitzar el carnet en comerços i establiments locals i, d’aquesta manera, estrènyer més el seu arrelament i identitat amb el municipi i reforçar el seu vincle amb el comerç de proximitat.

Es pretén que a l’octubre, quan es començarà a expedir el nou carnet local que inclourà el logotip de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, millori l’oferta actual d’avantatges fruit d’aquesta campanya de captació.

Aquests nous avantatges s’afegiran a l’oferta actual del CJ a la ciutat, repartida entre els àmbits de formació (31%), salut (12,1%), tecnologia (10,3%), turisme i mobilitat (6,9%), d’esports (5,2%), cultura (5,2%) i altres (29,3%).

D’aquesta oferta se’n poden beneficiar els 2.228 titulars (54% noies i 46% nois) que el CJ té avui a Vilafranca del Penedès, i que es reparteixen en les següents franges d’edat: 12-13 anys (1,9%), 14-17 anys (13,7%), 18-21 (25,3%), 22-25 (27,1%), 26-30 (28,5%) i 31 anys (3,7%). Es tracta d’unes xifres que signifiquen una penetració mitjana del 31% del Carnet Jove entre el total de joves residents a Vilafranca del Penedès.

A més del jovent de Vilafranca, dels descomptes al comerç i serveis locals del CJ al municipi també se’n poden beneficiar el conjunt dels titulars del carnet a la comarca de l’Alt Penedès (6.753 joves), a la demarcació de Barcelona (346.413 joves), al conjunt de Catalunya (529.072 joves) i arreu d’Europa (més de 6 milions).

El regidor de Joventut Miquel Medialdea ha valorat molt positivament el projecte ja que “servirà per apropar el comerç local als joves i que aquests incorporin el teixit comercial local als seus hàbits de compra i consum”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.