S’hi ha destinat un tècnic municipal amb la tasca de donar-li un impuls, principalment turístic, facilitant-ne la contractació i reserves.

alberg

El servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, amb el regidor socialista Miquel Medialdea al capdavant, està preparant un pla per tal de dinamitzar l’Alberg Municipal, amb la intenció d’aconseguir que s’hi registrin més usos i pernoctacions. Ja fa dos anys, que el regidor, està assessorant-se i visitant albergs catalans, per tal d’aprendre, conèixer formes de gestió i recollir idees per aplicar a Vilafranca. Per tal de tirar endavant aquest projecte, s’ha aprofitat la reincorporació a la plantilla d’un tècnic municipal al qual s’ha encarregat la tasca d’elaborar-ne el Pla de Dinamització i aplicar-lo, prioritzant donar-li un impuls turístic facilitant la contractació i reserves.

Miquel Medialdea assegura que el públic més adient per a les característiques de l’alberg “són grups, tenint en compte la capacitat de les habitacions i l’entorn privilegiat on està ubicat, al costat d’una gran zona esportiva i juvenil i de l’Auditori Municipal”.

L’objectiu del pla serà millorar-ne el nivell d’ocupació de l’alberg, mantenint-ne la qualitat i compaginant-se amb les activitats de formació i socials que ja es desenvolupen dins de  l’Alberg.

Des de la regidoria de Joventut s’han mantingut contactes amb els responsables de Xanascat per tal d’assessorar-se i preveure una possible incorporació de l’alberg a la xarxa de la Generalitat.

L’alberg disposa de 57 places amb serveis a totes les habitacions. Hi ha menjador, sales d’estar, habitacions i serveis condicionats per a persones amb discapacitat, torre-mirador i aparcament per a cotxes, autobusos i bicicletes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.