El regidor socialista de Drets Socials, Ramon Zaballa, ha agraït la resposta solidària de “nombroses persones en aquest projecte que vol donar suport a un dels col·lectius més vulnerables de la nostra societat, les persones grans que viuen soles”

La crida feta des de l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Vilafranca per crear una xarxa de suport formada per persones col.laboradores que facin trucades telefòniques d’acompanyament a persones majors de 80 anys que viuen soles a Vilafranca del Penedès ha estat tot un èxit. En pocs dies s’han cobert les necessitats de persones per col·laborar en aquesta iniciativa per donar suport a persones grans del municipi.

La iniciativa s’inclou dins el projecte “Obrint Camins” i parteix de l’experiència d’una prova pilot impulsada per l’Ajuntament el primer semestre de 2020. Durant l’estat d’alarma per la primera onada de la pandèmia del Coronavirus, i arran del confinament domiciliari, es van realitzar trucades telefòniques a persones grans que havien de romandre al domicili continuadament. Aquestes trucades, fetes majoritàriament membres de la Comissió de Gent Gran, van acompanyar emocionalment aquestes persones en moments molt durs de l’episodi.

El regidor socialista de Drets Socials, Ramon Zaballa, ha agraït la resposta solidària de “nombroses persones en aquest projecte que vol donar suport a un dels col·lectius més vulnerables de la nostra societat, les persones grans que viuen soles”. El regidor ha recordat que aquestes persones col·laboraran de forma desinteressada i “fent una tasca colze a colze en tot moment amb els Serveis Socials de l’Ajuntament per si de les trucades a les persones grans es detectés alguna necessitat social”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.