Romero: “Encarem una nova etapa de creixement que ens ha de permetre millorar i  treballar més per a la cohesió social i el progrés social i econòmic de Vilafranca”.

IMG-20200224-WA0010

Dilluns al vespre els socialistes de Vilafranca votaven la nova executiva local amb el retorn de FranCisco Romero liderant el partit com a 1r Secretari. L’assemblea extraordinària ha tingut lloc en una seu del partit plena de gom a gom, on un bon nombre de militants i simpatitzants socialistes s’ha donat cita per tal de participar en l’elecció de la nova executiva socialista 2020-2023.

El 1r secretari sortint, Ramon Zaballa, ha destacat el seu mandat com un dels més “replets d’eleccions i convocatòries, en un moment polític molt complicat”. Zaballa ha volgut subratllar que ara “s’obre un nou cicle, en el qual toca eixamplar i fer créixer el socialisme, per això cal un nou relleu per liderar amb garanties aquesta nova etapa que ens ha de portar a assolir encara millors resultats”. És per això que ell mateix i els militants han demanat a FranCisco Romero que “torni a estar al capdavant, per la seva experiència en la gestió política i el seu alt grau de lideratge local”.

El nou secretari, FranCisco Romero, ha agraït “la feina extraordinària que s’ha portat a terme en aquesta última etapa que ens ha portat a millorar resultats i representativitat a l’Ajuntament de Vilafranca”. Romero s’ha mostrat molt il·lusionat de tornar a liderar aquesta etapa i ha assegurat que “la passió de la meva vida política és el món local”. Per tal d’encarar aquesta nou projecte de creixement, s’ha rodejat d’una executiva que ha definit com a “reduïda i molt operativa que treballarà amb grups de treball amb el repte de posar en marxa un Pla de Treball potent que arribi a tots els barris de Vilafranca. Necessitem continuar i proposar nous projectes que segueixin en la línia de potenciar la cohesió social, per tal de sortir de la crisi en les millors condicions possibles i assegurar que l’ascensor social funcioni i deixi d’estar en perill”. En aquest sentit Romero ha recordat que un dels reptes claus és “la defensa d’infraestructures que portaran oportunitats i progrés social i econòmic per Vilafranca”.

La nova executiva ha estat aprovada per unanimitat i està composta per:

1r Secretari: FranCisco Romero. Actual 1r tinent d’alcalde de l’àrea d’Acció Territorial i Serveis Urbans de l’Ajuntament de Vilafranca. En l’àrea de l’empresa privada és el director del programa de ciutats digitals a l’empresa IBM. Autor del llibre Política 4.0 per a millennials. Ha sigut regidor de l’Ajuntament de Vilafranca des de 1999, fins arribar a ser alcalde el 2009.

Secretari d’Organització i Finances: Joan Tarrida. Ha estat president de l’AMPA de l’escola Pau Boada i formant part de la junta de l’Associació de Veïns del Barri de l’Espirall així com també ha estat vinculat a d’altres entitats socials. Treballa en una empresa del sector elèctric. Va ser regidor de l’àrea de Via Pública de l’Ajuntament de Vilafranca.

 Política Municipal: Sergio Sánchez. Té la doble llicenciatura en Direcció i Administració d’Empreses i Dret per la UAB i amb experiència en el món financer en diferents empreses multinacionals. Actualment es dedica a l’e-commerce. Li agrada col·laborar en projectes amb caràcter local per la implicació que requereix i la satisfacció de veure els resultats.

Acció sectorial: Alessandra Torres. Llicenciada en dret. Treballa a l’ Àmbit d’Atenció Primària de Barcelona Ciutat. Col·labora en diferents iniciatives vinculades a l’acció social.

Adjunta Acció Sectorial: Foix Sogas. És Diplomada en Treball Social. Des del 2002 ha estat directora de “El Turó. Salut Mental. Associació de familiars i amics”. Ha estat membre del grup encarregat de definir la Cartera de Serveis d’Atenció a les Famílies del Pla Director en Salut Mental i Addiccions i continua compromesa amb el treball en xarxa i desenvolupament de recursos comunitaris per la salut mental, des de la proximitat.

Militants i Formació: Eulàlia Barqué. És Graduada en Arts Aplicades en l’especialitat d’il·lustració i disseny gràfic. Va ser professora de l’Escola Intermunicipal de Sant Sadurní durant 10 anys i ha estat durant 30 anys professora a l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca. Ha format part de la junta de l’Associació de Veïns de les Clotes en el seu inici i de l’AMPA i el Consell Escolar de l’escola Cristòfor Mestre.

Comunicació: Maria Muñoz. Professional de la comunicació amb una llarga experiència en el món local. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació de la Comarca i en el lideratge i la comunicació política d’ajuntaments i entitats.

Durant l’assemblea també es va aprovar l’equip que conformarà el Consell de Federació del PSC de Vilafranca: Toni Alsina, Manuel Medialdea, Joan Pareta, Lourdes Sánchez, Leo Girón, Manuel Gallego, Joan Tarrida, Tomás Roca i Roser Lozano.

 

 

Vilafranca del Penedès  24 de febrer de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.