Francisco Romero ha escrit aquest llibre pensant en “com donar arguments a les noves generacions per animar-los en la seva participació en la política”. Una política impulsada des del servei públic, amb l’objectiu de “trobar respostes als reptes globals des de l’actuació local, desenvolupant totes les possibilitats que les noves tecnologies posen al nostre abast”.

El llibre compta amb il·lustracions d’un autor penedesenc i expressament s’ha volgut que el jove millenial protagonista fos una jove.

Des de l’experiència i una visió diferent, Romero reflexiona, convida, fa propostes, assenyala camins i mostra les oportunitats que les tecnologies de la informació ens ofereixen per millorar la vida dels ciutadans.

Romero_llibre_BCN_2Ramon Zaballa va introduir el llibre de Francisco Romero

Política 4.0 per millennials és “un cant a l’esperança i, alhora, un reclam de la política en tota la seva essència perquè una nova generació de ciutadans s’impliquin per buscar noves respostes a la complexitat dels reptes globals que ens desafien des d’una actuació local i així, poder fer front a la instauració dels populismes, els nacionalismes, els extremismes i l’endogàmia en els partits polítics”, assegura.

El llibre s’ha presentat a la llibreria Lé deMadrid i a la llibreria Alibrí de Barcelona.

S’està treballant per poder fer en breu un acte especial de presentació a Vilafranca.

 

Notícia PTV

Notícia La Fura

Notícia 3d8

Notícia El Cargol

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.