fromeroaeconomicaL’enginyer i tinent d’alcalde de Vilafranca, és premiat per la seva contribució en l’àmbit de la Transformació Digital de les ciutats.
El premi reconeix el caràcter innovador de la seva proposta, que té a veure amb l’ús de les noves plataformes tecnològiques per implicar el ciutadà en la millora de la ciutat i reduir l’impacte al medi ambient.

L’enginyer vilafranquí i Tinent Alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca, FranCisco Romero, ha estat premiat per la revista “Actualidad Económica” dins la categoria “Cien mejores ideas 2017” en l’apartat d’innovació. Romero ha estat distingit per la seva contribució en l’àmbit de la Transformació Digital de ciutats i en reconeix el caràcter innovador de la seva proposta. Concretament es basa en com les ciutats han de passar de la transformació urbanística més tradicional a la transformació digital de la ciutat construïda, una transformació que segons Romero, passa per fer servir les noves plataformes tecnològiques per implicar el ciutadà en la millora de la ciutat i reduir l’impacte al medi ambient. Aquesta és una proposta que Romero fa a partir de la seva experiència tant al món dels serveis públics com de la innovació tecnològica.

Com sabeu, FranCisco Romero, treballa com a enginyer des del 1998 en una empresa multinacional del sector tecnològic i ha sigut professor associat a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
Actualment Romero és Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca on també impulsa projectes de caràcter innovador en l’àmbit del medi ambient i noves tecnologies.
Fa 38 anys que aquesta revista celebra anualment aquest els premis, que volen reconèixer a aquells que destaquen per la seva innovació i originalitat a l’hora de crear riquesa, amb la intenció de premiar els serveis més brillants, útils i innovadors posats en marxa el 2017.
FranCisco Romero recollirà el premi personalment aquest dimecres 24 de maig a la seu de la revista a Madrid.
Enllaç revista Actualidad Económica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.