AssembleaFRomero-1.jpg

Dissabte 20 d’octubre, l’assemblea del PSC de Vilafranca, va nomenar FranCisco Romero, candidat socialista a les Eleccions Municipals 2019, per aclamació.

Romero va anunciar la setmana passada la seva intenció de presentar candidatura i ho va fer acompanyat de les persones que havien liderat abans el projecte local, així com regidors i diversos militants històrics. Han estat moltes les persones que han volgut mostrar el seu recolzament al candidat per tornar a encapçalar la llista municipal. L’assemblea doncs, va reunir un gran nombre de militants, simpatitzants, veïns i veïnes que van voler acompanyar-lo amb entusiasme.

El candidat va subratllar que el socialisme “apunta una millora generalitzada a totes les enquestes i a nivell municipal nosaltres sortirem a guanyar, com sempre fem, però en aquesta ocasió amb una campanya diferent i innovadora, pensada per a involucrar els joves i volent resoldre els reptes globals que ens afecten a nivell local”. Romero va assenyalar que els reptes més importants són la pobresa; sobretot la infantil, l’habitatge, el medi ambient, en definitiva, la igualtat d’oportunitats per a tothom. També va mantenir que continuarà impulsant els grans temes socialistes de ciutat, com és el tren, els serveis socials, la rehabilitació d’habitatges, els plans d’ocupació, l’eficiència energètica, etc…

Durant l’assemblea nombrosos participants van voler intervenir per mostrar el seu recolzament. En una darrera intervenció, Romero, molt emocionat, va voler agrair el suport de tothom. També es va aprovar el coordinador del programa electoral, en Miquel Medialdea, i el responsable econòmic de la campanya, en Joan Tarrida.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.