El candidat recull tota la tradició de govern socialista vilafranquí amb la intenció de fer una proposta nova.

Romero pensa desenvolupar una manera de fer política que aprofiti les noves tecnologies i recursos innovadors per assumir i solucionar els reptes que se’ns plantegen com a ciutat en un món globalitzat.

rodapremsafromero

Avui el socialista, FranCisco Romero, ha fet públic que torna a presentar la seva proposta per liderar novament la candidatura socialista per a les properes eleccions municipals del 26 de maig de 2019. En la seva compareixença davant la premsa per anunciar-ho, ha estat acompanyat de les persones que han liderat anteriorment el projecte local, així, Fèlix Sogas, Joan Aguado i Marcel Esteve li han donat el seu suport. També s’hi ha donat cita els membres actuals del Grup Municipal, Ramon Zaballa, Miquel Medialdea, Montse Arroyo, així com també persones que havien estat regidors i regidores amb anterioritat com Àngels Navarro, Lourdes Sanchez o Joan Tarrida.

FranCisco Romero ha tingut un contacte amb els mitjans de comunicació locals amb l’objectiu d’anunciar la seva disposició a tornar a ser candidat amb “molta il·lusió”. Romero ha explicat que ha trigat uns quants mesos a decidir-se, per això “anem una mica amb retard, però finalment ha pogut més la passió per la política local”. Segons el candidat “és des de les ciutats que hem de fer un món més just, solidari, amb més igualtat d’oportunitats i menys pobresa”. Avui no ha volgut concretar els projectes i actuacions ja que encara cal finalitzar el procés d’aprovació de candidatura que acabarà amb l’aprovació del Consell Nacional.

En tot cas, avui FranCisco Romero ha volgut dir que és un dia molt emocionant per ell, ja que és el primer pas per posar en marxa i presentar al conjunt de vilafranquins i vilafranquines, una nova proposta i un equip que vol que sigui un reflex del que és la nostra societat. “Em presento molt orgullós de recollir tota la nostra tradició de govern vilafranquí i amb l’objectiu de preparar un projecte que sigui una esperança perquè Vilafranca vagi endavant, liderant els canvis necessaris perquè hi hagi menys desigualtats i siguem capaços de fer un futur esperançador” ha manifestat el candidat. Romero apunta a que vol desenvolupar una manera de fer política que “aprofiti les noves tecnologies que ens donen recursos innovadors per assumir i solucionar els reptes que se’ns plantegen com a ciutat en un món globalitzat, amb les quals podem intervenir per millorar la qualitat de vida dels ciutadans”.

Vilafranca del Penedès, 9 d’octubre de 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.