Per la responsabilitat històrica del PP en el conflicte català, el líder socialista veu necessària una moció de censura al PP per tal d’anar a eleccions generals i permetre que tots els catalans votin en un marc legal i acordat.

Romero ha tornat a condemnar l’acció de la força del passat diumenge contra els catalans i catalanes i reclama la dimissió dels responsables polítics.

El membre de l’executiva nacional del PSC, FranCisco Romero, va assistir ahir a la reunió d’alcaldes i alcaldesses on es va parlar de l’actualitat política al voltant de l’1O.

El Portaveu Municipal Socialista i Membre de l’Executiva Nacional, FranCisco Romero, davant la greu crisi que afecta Catalunya ha fet declaracions per insistir en aquestes qüestions: “el govern de la Generalitat i el govern Central han de dialogar fins a l’últim minut i més, i si no són capaços, que dimiteixin, o tots dos seran responsables de la fractura social a Catalunya”. Romero també ha volgut tornar a condemnar l’acció de la força del passat diumenge “era innecessària i els responsables polítics del PP han de dimitir”. Finalment ha emplaçat el PSOE a “treballar per fer possible una moció de censura per fer fora a Rajoy ni que sigui només amb dos punts d’acord, convocar Eleccions Generals i permetre que tots els catalans votin en un marc legal i acordat com pot ser la via canadenca”. En aquest sentit Romero ha volgut dir, des d’una profunda preocupació i tristesa, el no entendre com els líders polítics han portat als catalans i catalanes a aquesta situació “el pitjor que pot fer un polític és renunciar a dialogar i generar conflictes que preocupen a la gent i ens porten a la fractura social”. Finalment Romero s’afegeix a totes les accions que des de la Federació Alt Penedès-Garraf es promourà per reforçar aquests objectius “estic amb la voluntat majoritària de la gent, des de la indignació per l’ús de la força com en la voluntat de votar. Si els nostres pares i avis, després de la dictadura van aconseguir un acord, nosaltres també ho hem d’aconseguir”.

Vilafranca del Penedès, 05 d’octubre de 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.