Montse Arroyo, regidora socialista d’Igualtat,  ha presentat el programa d’actes commemoratius del 8 de març, Dia internacional de les dones, que aquest any posa el focus en els actes de violència sexista que es produeixen en espais públics i d’oci nocturn.

M Arroyo_Actes 8 de marçMontse Arroyo, acompanyada de les tècniques d’Igualtat Eva Millas i Rosa M. Voisin.

Activitats previstes en el programa:

Als instituts públics de secundària acolliran l’activitat Tots els dies són 8-M, d’estampació d’un mural amb mans liles.

A l’Escorxador, del 4 al 15 de març, s’hi exposarà Quina feinada! La (in)visibilitat del treball femení als mitjans de comunicació, un projecte de l’Observatori de les dones als mitjans de comunicació que ha comptat amb participació de dones de Vilafranca. El dia 13 de març, durant l’acte de cloenda, es projectarà el documental en presència d’algunes de les protagonistes que parlaran de les vivències i experiència de participar en aquest projecte.

Al Passadís de l’Hospital Comarcal, del 4 al 29 de març, s’hi exposaran les mostres Qui era Sayeda Al Hurra, l’única dona que va governar al Marroc?, de la Llum del Nord, i Dones davant la guerra, de Creu Roja Penedès.

I el 26 de març es tanca el programa amb la xerrada Caminant endavant i segures per les nostres places i carrers, a càrrec de Montse Pineda, coordinadora d’incidència política de l’associació Creación Positiva i vicepresidenta segona del Consell Nacional de Dones de Catalunya, i de Sara Ortiz, sociòloga i urbanista del col·lectiu Punt 6, que aportaran la seva expertesa en la construcció de ciutats amb visió de gènere.

Programa d’actes: Actes 8 de març Vilafranca_2019_web

Notícia PTV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.