Aquesta exposició divulgativa és per a tots els públics, però posant l’accent al públic jove i al món educatiu. Simultàniament a l’exposició s’han programat dues xerrades paral·leles obertes a tothom al nou Espai Jove La Nau i porten per títol Màgia i matemàtiques, a càrrec de Sergi Belmonte, i Geometries amb bombolles de sabó, a càrrec d’Anton Aubanell.

El regidor socialista de Joventut, Miquel Medialdea, destacava que les dues xerrades paral·leles tindran lloc al nou espai jove de la Pelegrina, “un equipament que volem omplir d’activitats amb tot allò relacionat amb els joves i que els joves en gaudeixin”.

Sergi Belmonte, del Museu de Matemàtiques de Catalunya, va explicar que l’exposició consta de més de 40 mòduls d’activitats en què el lema és “prohibit no tocar”, és a dir, “molt activa i per a tots els públics, de 7 o 8 fins a 99 anys, amb l’objectiu d’apropar les matemàtiques a la gent, des d’un punt de vista artístic i que sigui capaç d’emocionar”. Tots els materials que formen part de l’exposició han estat construïts pel MMACA (Museu de Matemàtiques de Catalunya) i pel seu caràcter manipulatiu tenen una intenció de proximitat i, amb diferents nivells de dificultat.

L’exposició va estar oberta fins al diumenge 10 de març.

 

Notícia MMACA

Notícia PTV

Notícia El Cargol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.