RELATS VOLUNTARIAT.JPEG

El regidor socialista de Participació i Voluntariat de l’Ajuntament de Vilafranca, Miquel Medialdea, va presentar dilluns, per segon any, la convocatòria del concurs de relats breus sobre voluntariat.  L’objectiu d’aquest certamen és de donar a conèixer l’Oficina del Voluntariat, fomentant la participació i promovent accions que ressaltin valors lligats al voluntariat. Els relats que es presentin, preferiblement han de basar-se en experiències personals, però també poden ser relats ficticis per potenciar el caràcter literari del text.

Medialdea va explicar alguna petit canvi de les bases en relació a l’any passat, com és la subdivisió en dues categories.

Els treballs guanyadors de les diferents categories rebran un premi en metàl·lic de 200 euros.

Els relats es poden presentar fins el dia 31 de juliol de 2019, a les 14h.

Miquel Medialdea afegia que la composició del jurat també és la mateixa que l’edició anterior. “Molt contents que vulguin repetir com a jurat. Al ser quatre persones vinculades al món literari reforça el prestigi del certamen i, a més són coneixedores de la vila, cosa que dóna un toc de proximitat, va dir el regidor. Els membres del jurat són David Monteagudo, José Matas Crespo, Isabel del Pilar Valero i Conchi Hito. El veredicte es farà públic en un acte obert el 19 de setembre de 2019, a les 19h, a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès.

Un cop fet públic el veredicte, els relats es publicaran a la pàgina web de participació i Voluntariat.

Les bases i tota la informació del concurs es troba publicada a la pàgina web del voluntariat www.participacioivoluntariat.vilafranca.cat

Els treballs s’han  d’enviar a voluntariat@vilafranca.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.