Dijous, 25 de novembre a les 19h, es lliurarà la beca de 1.500€ dins la cerimònia d’entrega de premis de la primera edició del IdeaVilafranca.

FranCisco Romero: “L’IdeaVilafranca és una inversió i una aposta pels nostres joves, per això donem una de les beques més destacades de la comarca”.

El proper dijous 25 de novembre, a les 19h a l’Auditori del Vinseum, la 1a Edició del Concurs d’Innovació per a Joves “IdeaVilafranca” arribarà al seu clímax amb la cerimònia d’entrega de premis. L’acte serà conduït per Sergio Sánchez, organitzador del Concurs i membre de l’executiva socialista deVilafranca. La presentació de la cerimònia serà a càrrec de l’actor Raül Ferré i de la periodista, OlgaAibar.
El jurat del concurs en aquesta primera edició ha estat: Marta Continente, directora d’Innovació del’Ajuntament de Barcelona, Jordi Pericàs, coordinador de RH, Hisenda i Serveis Interns de la Diputació de Barcelona, Foix Sogas, membre de l’executiva del PSC de Vilafranca i FranCisco Romero, expert en Smart Cities, 1r Secretari del PSC de Vilafranca i 1r Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament deVilafranca. Tots ells ja han donat a conèixer els 10 finalistes que opten a guanyar el 1r Premi, la beca de 1.500€ a la idea més innovadora per a la ciutat. Els criteris que s’han aplicat per a triar les idees han estat:

Els 10 joves finalistes són:

FranCisco Romero ha expressat la seva satisfacció per la repercussió que ha tingut aquesta primera edició del concurs i per la gran qualitat de les propostes que els joves han presentat. Per Romero la innovació “és una de les eines que ens permetrà afrontar reptes globals com els que hem patitúltimament, les crisis econòmiques, la pandèmia, el canvi climàtic, etc… i ho hem de fer a una escala local, perquè és des d’on realment podem incidir. Els joves tenen molt a dir i volem que s’involucrin, perquè el futur és seu i està a les seves mans”.
El tinent d’alcalde ha volgut felicitar a tots els finalistes i ha valorat molt positivament les seves propostes “són idees a tenir en compte perquè també ens mostren quines són les prioritats dels jovesi les seves preocupacions de cara al funcionament de la ciutat”.
Per la seva banda, Sergio Sánchez, destaca que les idees que s’han rebut “han estat molt diverses i aborden diferents àrees de la ciutat, com mediambient, urbanisme, comerç o cultura. Estem moltcontents perquè hi ha hagut molta participació”.
L’organització del “IdeaVilafranca” considera un èxit aquesta primera edició i continuarà treballant de cara a la segona edició per fer del concurs un referent a Catalunya en aquesta matèria.
L’acte comptarà amb la presència del jurat i està obert a tothom que hi vulgui participar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.