Ramon Zaballa: “Els tallers ajuden a retardar l’envelliment, faciliten la socialització al ser un lloc de trobada i ens permet detectar necessitats dels usuaris”

El regidor socialista de Drets Socials, Ramon Zaballa, ha anunciat que els tallers de la memòria, que organitza la regidoria, tornen a ser presencials. Coincidint amb la millora de la situació sanitària, s’ha decidit reemprendre els tallers, al ser un espai important i molt útil per a les persones que desenvolupen l’activitat. El regidor assegurava que “el taller de la memòria pretén retardar l’envelliment de la persona, però també facilita la socialització al ser un espai de trobada i ens permet detectar necessitats importants que els usuaris puguin tenir”.

Tot i aquest retorn a una certa normalitat en les activitats adreçades a la gent gran, des de la regidoria remarquen que cal no relaxar-se i mantenir totes les mesures habituals de mascareta, neteja de mans i distància social. La regidoria està també a l’espera que de cara al setembre, amb la represa de les activitats del proper curs, ja es pugui recuperar la normalitat en la majoria de les activitats adreçades a la gent gran.

Les inscripcions al taller de la memòria es poden fer a la regidoria de la Gent Gran, al carrer Vidal, 3.

Notícia de Penedès TV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.