IMG-20181023-WA0003-1.jpg

El Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca ha impulsat el recull de necessitats i accions per al Pla Local LGTBI 2018-2021, recentment finalitzat, a través d’una enquesta a la web principal de l’Ajuntament de Vilafranca, així com a la pàgina del Servei d’Igualtat. La regidora socialista d’Igualtat, Montse Arroyo, ha explicat que aquesta enquesta serà una eina de treball que permetrà fer un recull de les necessitats i accions que ha de contemplar el Pla Local LGTBI i d’aquesta manera permetrà sistematitzar com es vol intervenir per transformar la realitat del municipi.

Les polítiques per la igualtat LGTBI tenen com a objectiu promoure el respecte per la diversitat sexual i de gènere i eradicar la LGTBIfòbia, un objectiu des de la igualtat i la llibertat per a totes les persones, sense discriminacions, en igualtat de condicions.

La regidora d’Igualtat ha dit que els ens locals “tenim l’obligació d’incidir en aquesta problemàtica social, de la LGTBIfòbia, per tal de treballar en pro al respecte de qualsevol persona amb qualsevol identitat i/o orientació sexual”.

Per accedir a l’enquesta cal anar als enllaços següents: https://enquestes.vilafranca.cat/enquestes/index.php/553852

https://igualtat.vilafranca.cat/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.