Hi participaran el Catedràtic de Dret Constitucional de la UB, Xavier Arbós i la Diputada socialista al Congrés, Meritxell Batet.

IMG-20180503-WA0019

El proper dissabte 5 de maig, la Federació Alt Penedès Garraf, organitza una Jornada de Debat per tal de reflexionar sobre els acords als quals cal arribar per tal de millorar l’encaix de Catalunya amb Espanya. A la jornada hi participaran dos personatges rellevants del món acadèmic i polític, Xavier Arbós, Catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona i la Diputada socialista al Congrés, Meritxell Batet.
Des del PSC de Vilafranca, FranCisco Romero, considera un greu error la judicialització de la política “cal tornar a l’espai polític per tal de resoldre el conflicte al que hem arribat. L’any 78, en un context molt més difícil, persones d’idees i posicionaments polítics molt diferents, van fer possible l’entrada de la democràcia i la reforma del país”. Romero assegura que “calen dirigents que siguin capaços de negociar i arribar a acords, com van fer els polítics que van dialogar i fer possible la democràcia després del franquisme”.
La jornada tindrà lloc el dissabte 5 de maig a l’Escorxador de Vilafranca, de 10 a
13h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.