Els Socialistes de Vilafranca volen un canvi de govern que reverteixi 10 anys de retallades. Recorden que encara es pot demanar el vot per correu i asseguren que les eleccions es podran fer amb tota seguretat.

Els socialistes de Vilafranca amb el seu líder al capdavant, FranCisco Romero, han començat la campanya electoral amb la preocupació per la pandèmia i la crisi econòmica i social que està deixant. És per això que manifesten la necessitat urgent de tenir un govern per a Catalunya que canviï l’agenda política que s’està portant fa 10 anys i “prioritzi la sanitat i l’educació pública, la reactivació econòmica i la generació d’ocupació. Sense això no podem garantir la salut, la cohesió social i la igualtat d’oportunitats, cal garantir els serveis bàsics”. Romero assegura que necessitem un govern que “reverteixi les retallades que s’han anat fet durant 10 anys”. En aquest sentit, el líder socialista recorda a les persones que estan afectades per la Covid “hem perdut amics i coneguts, una generació de gent gran especialment afectada i que s’han trobat amb una sanitat pública que està a l’esquelet per les retallades, resistint gràcies al gran l’esforç dels professionals”.

Romero subratlla també la importància de fer polítiques de reactivació econòmica que ajudin especialment la indústria i els sectors afectats per la Covid com són la restauració i la cultura “hem d’impedir la destrucció de llocs de treball i activar l’ocupació, perquè l’economia de moltes famílies vilafranquines depèn d’aquests sectors”.

Els socialistes es centren doncs, en una campanya en positiu que asseguri el canvi amb un líder que arribi a la presidència i ho faci amb diàleg i entesa. “Els polítics podem tenir models diferents però la política és seure, parlar i arribar a acords. Els que venim de la política municipal és el que fem i pensem que el Salvador Illa és el candidat perfecte per fer front a una nova etapa, amb una agenda diferent i amb unes noves maneres”.

FranCisco Romero finalment, crida a tothom a votar, ja sigui per correu fins al 5 de febrer o presencialment “des de l’Ajuntament hem tingut especial cura perquè les votacions es facin amb tota seguretat, hi ha tota la cobertura institucional per garantir amb seguretat les eleccions”.

Vilafranca del Penedès,  29 de gener de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.