Tindrà lloc el dimecres, 30 de juny a les 19h a la plaça Penedès. La mobilització es fa simultàniament a tots els municipis de Catalunya que s’hi vulguin sumar.

El PSC de Vilafranca se suma a la mobilització convocada per la plataforma Marea Blanca i pel Grup Pro Sanitat Pública de Vilafranca aquest proper dimecres 30 de juny a les 19h a la plaça Penedès. La convocatòria es porta a terme a tots els municipis de Catalunya i en aquesta ocasió se centra en la defensa dels Centres d’Atenció Primària (CAP), per tal de demanar-ne un millor finançament.

Els socialistes de Vilafranca ja van presentar un manifest en defensa de la Sanitat Pública el juliol de l’any passat, en el qual es posava en evidència les retallades i mancances que arrossega la sanitat des de fa més de 10 anys.

El secretari d’organització del PSC de Vilafranca, Joan Tarrida, manifesta que malgrat que aquesta pandèmia ha posat de relleu la necessitat d’una sanitat publica forta i amb els recursos necessaris per atendre les necessitats del ciutadans “a hores d’ara, no s’ha produït a Catalunya canvis en les polítiques sanitàries que permetin ni tan sols recuperar la situació anterior al 2008”.

Segons Tarrida, “estem  vivint una situació d’esgotament del personal sanitari que, amb la seva professionalitat i vocació de servei, han fet possible que moltes de les mancances del sistema no s’hagin notat, tal com succeiria sense la seva implicació”.

Els socialistes, coincidim amb les reivindicacions de les plataformes en el sentit que cal recuperar un pressupost que permeti revertir les retallades, tenir més recursos per als professionals i tornar a posar com a prioritat la Sanitat Pública. Per tot això, fem una crida a tothom a unir-se a la mobilització, per tal de defensar l’important paper que tenen els CAP en l’assistència i la prevenció en la salut del ciutadà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.